Det kändes som vi gick tillbaka i tiden

Vilken kväll vi hade igår! Vi var bjudna till en strandfest direkt på stranden där det var ett band som spelade och senare en DJ. Festen var verkligen helt amazing! När vi kom dit fick vi gå i en lång gång som var utsmyckad med vita skynken och blommor. Jag började genast tänka på bröllop, men strandbröllop existerar inte i Italien eftersom Italien är katolskt.

img_9338
img_9336
img_9339

Min outfit för kvällen

När vi kom fram till festen så fanns det ett bord reserverat till vår kompis Elso. Hans namn satt fast på en vit heliumballong med en liten ficklampa inuti, så läckert!

img_9354
img_9359
img_9362

Bandet spelade mest italiensk musik som varken jag eller Jair hade nån aning om, men då och då var det även någon brasiliansk eller spansk låt. När DJn gick på lite senare var det mycket brasiliansk musik. I Italien lyssnar man mycket på brasiliansk och latino musik.

Det var många som hade med sina barn, men musiken var på tok för hög så jag var glad att vi inte hade med oss våra barn. Dessutom kunde vi ju passa på att bara vara Emma och Jair lite. Kvällen var helt amazing och jag och Jair stannade kvar och dansade ända till sista låten! Det kändes nästan som vi vridit tillbaka tiden till innan vi fick barn. Livet med barn är helt fantastiskt, men man glömmer lätt varandra och hur man var innan man fick barn. Igår njöt vi av varandra och av att vara barnfria för det händer inte så ofta 🙂

img_9361
img_9370
img_9373
img_9372

När klockan slog tolv så firade vi att det var min födelsedag. Ja, för idag fyller jag 31 år! Hjälp vad tiden går fort! Ikväll har Jair stått för planerandet. Det blir en romantisk middag för två och efter det ska vi dricka drinkar med vänner 🙂 Det ska bli jättemysigt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här