Det här kommer jag leva på länge

– Innehåller samarbete –

Idag har jag haft världens roligaste dag! Det här kommer jag leva länge på! Idag har jag varit på en öppen förskola som har öppnat upp för inomhusaktivitet och det var nästan som att återuppleva ett minne från min första föräldraledighet eftersom det bara var jag och William idag. Lucas och Isadora är hos sin pappa denna helgen.

På öppna förskolan hann vi med både fri lek, sångstund och pannkakslunch tillsammans med två mammor som jag träffat några gånger förut. Efter maten gick vi vidare till Slätta Damm för en promenad och då hakade en till mamma på. Vi tjötade om allt möjligt precis som om vi inte hade fått prata med någon på väldigt länge och det var så härligt! Helt underbart! Det är ju så här en föräldraledighet ska vara egentligen 🙂

Efter promenaden åkte vi till Slottsskogen och vaccinerade oss, hämtade upp mat från Tugg och åkte hem igen. Väl hemma möttes vi av ett nystädat väldoftande hem! Vår underbara städerska Cecilia från Tidy.nu har varit här idag och det var banne mig på tiden. Det var SÅ smutsigt efter 3 veckor av sjukdom… Men efter att vi hörde att våra grannar har städning varannan fredag så har vi också bokat det. Så himla skönt! Då kommer det antagligen inte bli lika mycket att plocka ordning heller eftersom man måste hålla efter lite bättre.

Nu tar vi helg!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här