Det går att frystorka tvätt!

Förra veckan lärde jag mig något nytt, nämligen att det går att frystorka tvätt! Jag trodde att videon som Jonna Jinton gjorde var ett rent skämt men tydligen så går det finfint att torka tvätten i minusgrader! Den blir stel som en planka men torrt blir det och den är torr även när den tinat upp. Vissa menar till och med på att det är bra för kläderna och att man inte behöver något sköljmedel när man låter tvätten frystorka.

Om jag kommer testa? Nej, jag är alldeles för lat för att gå ut i kylan och hänga tvätt. Min tvätt får stanna i tvättstugan 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lina

    Min frus bekant testade. Det funkade inte, iallafall inte för henne och ändå garderade hon sig genom att hänga ut länderna i – 20 grader.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här