Dags för en ny stil i hemmet!

– I samarbete med Trendcarpet.se –

Det börjar bli dags för lite ny inredning här hemma. Jag och Victor pratar om att byta ut allt i vardagsrummet och köket, både för att möblerna är slitna men också för att vi vill göra om hemmet till vårt. Jag tror det är viktigt för oss att vi får sätta vår Victor-Emma-prägel på vårt hem, särskilt eftersom Victor flyttade in här utan att ta med sig några möbler. Jag längtar också väldigt mycket efter att göra hemmet lite mer ombonat med mattor, gardiner och pynt. Det har varit på tok för lite av den varan tidigare 🙂

Det är väldigt roligt att kika på inredning tillsammans med Victor för han är intresserad och har ofta koll på vad som trendar. Vi har pratat om en ganska stilren inredning med möbler i en grå eller beige färgskala och sedan låta prydnadskuddar, sittpuff och pynt stå för färgklicken som gör rummet levande. Jag tror det är smart för om man tröttnar kan man med ganska enkla medel göra om rummet 🙂

Jag har alltid velat ha en mjuk matta i vardagsrummet, ni vet en sån där som man kan borra ner fötterna i eller sitta på om man vill. Jag har länge varit inne på en mjuk ryamatta med zickzack-mönster som denna från Trendcarpet.

Men nu på senare tid har jag funderat på om inte en viskosmatta som skiftar i färg är snyggare? Ni vet såna där som ser lite sammetsaktiga ut och påminner om en finare heltäckningsmatta. Jag hade gääääärna haft en ljus sådan, helst ljusbeige, men då kommer säkert barnen kladda ner den på stört, så det kanske är bättre med en grå medans barnen är små.

ljusgrå
grå
ljusbeige1

Viskosmattor från Trendcarpet.se

Har ni någon matta i era vardagsrum? I så fall vad för matta och vilken färg har ni valt?

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. Anna

    Vi har en sån vit ryamatta med zigzag-mönster, Tangens från Ellos. Eller vi har lagt ihop två st för jag tycker det är snyggt med stoor matta så soffa, bord och fåtöljer får plats på den. Den är fantastisk mjuk och skön, men det blir ju lite skitigt med barn, det blir det. Men det som är bra med ryamatta är att typ ingenting syns ?

    Svara
  2. Erika

    Tips! Viskosmattor är otroligt känsliga för väta. Mattan klumpar ihop sig av vatten till och med. Jag skulle rekommendera att ni köper en annan matta tills barnen är större.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här