Barnfritt ikväll

Imorgon åker vi till CYPERN! Vi är såååå taggade allihopa! Jag och Victor blev precis klara med packningen så nu ska vi slappa lite på soffan innan det blir sängen. Barnen sover hos Jair ikväll så vi är alldeles ensamma i huset. Jag tycker det känns bra att barnen får tid med Jair, men det känns väldigt konstigt och tyst i huset när dom inte är här. Jag har aldrig sovit hemma utan barnen innan vi separerade, men nu har barnen sovit hemma hos honom fyra gånger. Det känns lika märkligt varje gång men jag är jätteglad att det fungerar och att barnen tycker om att sova hos honom.

Lucas sa en jättefin grej för någon månad sedan som han har upprepat flera gånger sedan dess. Han sa att han har tur som har tre familj. Vi förstod först inte vad han menade och då förklarade han att han har mamma, pappa och Victor, alltså tre familj 🙂 Underbara unge! Jag känner mig så lycklig över att han känner så för det är precis så jag vill att han ska känna. Jag vill att han och Isadora ska växa upp “rika på vuxna” som visar kärlek och bryr sig om dom. Det ger mig verkligen frid i hjärtat!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lisa från Skåne

    Vilket gulligt och fint ord Lukas hittade på “tre familj” låter så sött. Ha det så bra på semestern

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här