Dagens outfit

Dagens outfit

Det var så längesen med dagens outfit så jag tänker att jag kör ett sånt inlägg trots att bilden är under all kritik men det var allt jag hann med haha!

Jackan och toppen är gammal men jeansen är helt nya. Eller jag köpte dom när jag var preggo men tog bort prislappen idag. Detta är dom första för små byxorna jag nånsin har köpt med målet att dom ska passa en vacker dag. Jag var ganska säker på att modellen skulle passa mig så jag vågade chansa men när jag provade dom i slutet på förra året höll jag faktiskt på att ge upp så nu blev jag väldigt glad att dom passade 🙂

8 Comments

 • Eken städ/Zane

  Hej Emma,

  Hoppas Du inte tar åt Dig dessa inlägg. ville bara säga att vi är nog många som följer din blogg och tycker att Du är en sådan bloggare som tar på allvar ansvaret som följer när man blir större. Fortsätt som du gör, stå upp för orättvisor och var ärlig som Du alltid har varit!
  Tack för en trevlig läsning utan vuxenmobbning och liknande!

  //Zane

  • Emma - På Smällen!

   Tack Zane!! Tack så himla mycket! Det här är precis vad jag behövde höra just nu ❤ Jag blir så matt på människor. Jag är glad att jag vågar stå upp för det jag tycker är rätt, men jag förstår verkligen nu varför andra varken vågar eller orkar. Tack för att jag har så fina läsare som du ❤

   • Marie Alvas mamma

    Håller med Zane.
    Blev mörkrädd när jag gick in och läste vad som skrivs! Vill inte i ord skriva hur illa jag tycker det är. Detta var ett undantag för att se vad som pågick, annars läser jag bara din och en nära vän till digs blogg, som jag med trygghet kommer fortsätta med. Din blogg är underbar det vet vi alla som läser här. Vill bara krama dig och säga att du är stark och bäst ?❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.