Okategoriserade

Dagens outfit

Jag kan ju inte skriva om gårdagens outfit utan att visa upp dagens!!!

Här har ni dagens! Det är en klänningen som är från Italien. Det är en lång klänning men den går inte hela vägen ner till fötterna. Jeansjackan är samma som igår från Gina.

20130604-154312.jpg

20130604-154322.jpg

För att det inte skulle bli för sött utan lite coolt istället tog jag mina cerisa converse 🙂

2 Comments

  • Linda

    Hur hinner du fixa till dig varje dag? Du pratade ju om att du knappt kan lägga ner L alls. Jag är glad om jag hinner dra en borste genom håret innan vi går ut.

    • Emma

      Hehe!! Jag fixar inte till mig varje morgon. Jag skiter i sminket om jag inte har för mycket finnar då förstås… Jag tycker det har blivit lättare och lättare att lägga ifrån sig Lucas. Han skriker inte jämt när man lägger ifrån sig honom numera. så det är bra! Innan Lucas kom gjorde jag i ordning mig på en timme när han kom så tog det mig minst 3 timmar att göra mig i ordning för att han inte ville ligga själv. Nu det sista så har jag passat på att duscha innan han hunnit vakna helt och sen har jag sminkat mig när han legat på skötbordet bredvid mig. Då kan jag skoja lite med honom 🙂 Sen brukar han få sitta i babysittern när jag borstar håret om han har tröttnat på skötbordet och så får jag hålla på att flytta runt honom för att han inte ska tröttna och bli sur. Då brukar jag hinna göra mig i ordning numera 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.