Okategoriserade

Dag 7 i karantän

Idag är det sjunde dagen som vi är i karantän och det var sju dagar sedan som jag blev sjuk. Jag mår mycket bättre men är fortfarande trött och lite snuvig. William är fortfarande hängig och Victor som testade positivt igår har blivit mycket sämre. Utöver det så har även Lucas fått symptom och är väldigt trött och har ont i huvudet. Våra snabbtester är slut och vi har inte fått svar på Lucas PCR-test än så vi vet inte om han och Isadora också är positiva, men jag skulle tro det. Min mamma ska komma med snabbtester ikväll så då får vi veta 🙂

På ett sätt så vill jag såklart inte att barnen ska bli smittade, men på ett annat sätt vore det skönt om vi alla fick det överstökat samtidigt. Om dom inte blir sjuka nu så är det ju ändå bara en tidsfråga innan dom blir det…

img_0570
img_0571

Dom har ändå gott humör mina knattar och det är ju fredag så vem blir inte på bättre humör då?!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.