Första graviditeten

Bygelbharna får vila

Nu skippar jag mina vanliga bhar, nu blir det amningsbhar all the way! Jag är trött på att ha byglar som skaver på magen. Bebben gillar inte det heller kan jag tala om 🙂

Under veckan kommer jag recensera Glam Moms amningsbh här på bloggen 🙂

3 Comments

 • Cia

  Tänk på att skita i amnngsbharna med byglar också för det kan ge större risk för mjölkstocknng!!

  Svar från Emma: Tack Cia! Jag har en med byglar, tänkte att jag kanske väntar lite med att använda den tills jag ser att jag inte har problem med mjölkstockning och inte använda den jämt sen.

 • Emely Tuväng

  Själv har jag nog inte haft en vanlig bh på mig sen jag blev gravid.. Kör på sportbh:ar.. Jätteskönt! 🙂

  En amningsbh tänker jag nog inte köpa förräns jag vet om jag kan amma, har dålig erfarenhet av amningen sen grabben var bebis så känns inte så positivt för mig, men man kan ju ha tur att det funkar denna gång. 🙂

  Svar från Emma: Sportbhar låter bra 🙂 Tråkigt att ammningen krånglade för dig! Jag vet ju i och för sig inte om det kommer funka för mig heller, men jag hoppas ju att det ska funka! Hoppas det funkar för dig den här gången!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.