Okategoriserade

Brösten efter amning

Nu har jag inte ammat på 13 dygn. Ena bröstet ömmade rejält ett tag och det läckte varje gång Lucas klättrade på mig och ibland på natten. Brösten har inte blivit hängiga eller som skinnpåsar som en del får så jag kan fortfarande använda klänningar utan BH. Visst har brösten förändrats. Dom är mindre fylliga och jag tror att jag kommer få gå ner en kupstorlek på mina bh-ar. Innan Lucas hade jag C, nu glipar C ganska mycket så jag kommer nog få gå ner till B. Hoppas det stannar där och att brösten inte blir ännu mindre, mjölken är ju kanske inte helt borta än. Än så länge så är jag iaf nöjd med brösten även om dom inte är perfekta så vantrivs jag iaf inte 🙂

2 Comments

 • Frida

  Det har varit samma här! Tycker de känns och ser helt ok ut, men fylligheten är mindre. Hade B förut, och de glappar, men har svårt att tro A passar. Funderar på om någon modell eller märke sitter bättre på ammade bröst?

 • Pauline

  Tack för en rolig blogg och för att du vill dela med dig av ditt liv i Brasilien. Låter väldigt spännande och som en fantastisk upplevelse. 🙂

  Jo, visst blir brösten lite mindre fylligare efter amning. Men upplevde ändå att de ’rättade till sig’ efter ett tag, när mjölkproduktionen hade slutat. Kanske 2 mån efter att jag hade slutat amma. Då blev de mer som innan. Fast efter 2.an blev de ändå lite mindre så nu har jag fått göra en ordentlig uppdatering på bh-fronten. 🙂 Kan verkligen rekommendera Change. Så himla gulliga och hjälpsamna!

  Så har du lite tur kanske brösten ’fyller upp sig’ igen så att dina bh passar. 🙂
  Kram på dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.