Okategoriserade

Tips om napp på vällingflaskan!

Ni minns väl att jag skrev att Lucas inte dricker välling. Jag har hela tiden tyckt att det varit jättekonstigt! Han älskar ju gröt och välling smakar ju typ som flytande gröt….

Iförrigår tror jag att jag löste den gåtan. Jag råkade nämligen ta fel napp. Nappen med det lilla hålet, nr 1. Det upptäckte jag när jag skulle ge flaskan att det inte droppade. Så då provade jag att dricka själv ur den och det gick, men man fick suga då. Och gissa vad! Det var där skon klämde! Lucas gillar helt enkelt inte när vällingen kommer ut av sig själv! Igår drack han nästan allt som jag gjorde ordning. Jag gjorde ordning 110 ml och han drack cirka 90-100 ml!

Så ett tips till er andra därute om era också gillar gröt och kan dricka vatten ur flaska men ändå vägrar vällingen. Prova olika nappar!

20131120-235408.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.