Brisket & Friends har kommit till Göteborg

Idag blev det en minst sagt annorlunda lunch, men en väldigt positiv sådan! 🙂 För omväxlings skull var vi inne i stan för smygpremiären av Brisket & Friends nya restaurang på Vallgatan 21. Självklart, var det coronasäkrat så att vi alltid kunde hålla ordentligt med avstånd till andra och väl till bords fick vi sitta nästan ensamma i ett rum (bara en annan i samma rum som oss).

Restaurangen på Vallgatan är Brisket & Friends första restaurang i Göteborg, men dom finns sedan innan i Stockholm City och Årsta 🙂 Deras specialitet är att servera riktigt god Texas BBQ och öl från dom bästa bryggerierna. Restaurangen ligger på en mysig innergård i en stooooor lokal. Det syns inte från utsidan hur stor restaurangen är, men det finns en hel övervåning med massor av bord. Jag tror även att det kommer vara uteservering när vädret tillåter för dom har också en stor takterass.

Jag och Victor fick varsin rejäl bricka med massor av god mat och till dricka blev det alkoholfri öl, snacka om lyxlunch! Det var svårt att säga vad som var godast för allt var så gott, men när restaurangchefen frågade mig så pekade jag ändå på det kött som visade sig vara deras signaturkött ”Brisket” 🙂 William smakade lite på den stuvade majsröran som också var farligt god och majsbrödet. Mums!

Om ni är sugen på riktigt god BBQ så kan jag verkligen rekommendera er en tur hit nästa vecka 🙂 Restaurangen öppnar officiellt nästa fredag och redan imorgon släpps bokningarna!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här