Okategoriserade

Bra städfirma för flyttstäd i Göteborg

– Samarbete med Städly –

De sista 3 veckorna har sprungit förbi i rasande hastighet! Vi har som ni vet redan flyttat och faktiskt kommit i hyfsad ordning i det nya huset 🙂 Vi har bara några lådor kvar att packa upp och några saker till att sätta upp på väggarna.. och gardiner! Gardiner är väl alltid det som blir klar sist, men denna gången tänker jag i alla fall inte låta det ta flera år 🙂

Det känns sååå sååå himla bra i Fjärås, men ändå var det lite sorgligt att lämna över nycklarna till dom nya ägarna förra veckan. Jag ville inte ens vara med för att det var så jobbigt. Det är ju så mycket som hänt i huset, så många minnen och så mycket känslor. Just därför var det också väldigt skönt att vi anlitade Städly för att göra flyttstädet. Då slapp vi allt jobb som det innebär med flyttstäd och kunde fokusera på allt annat som har med flytten att göra istället 🙂

Före flytt / Efter flytt

Städly gjorde ett jättefint jobb med radhuset och jag är så nöjd med deras service. Dom var jätteschyssta och kom till och med och hämtade nyckeln på Victors jobb, så att vi inte skulle behöva passa någon tid morgonen därpå när dom skulle städa. Efter städningen hämtade Victor nyckeln och tog några bilder och det såg jättebra ut, men om de nya ägarna, mot förmodan, inte skulle vara nöjda, så har Städly en nöjd-kund-garanti och kommer tillbaka och kompletterar. Det tycker jag känns tryggt! Det sista man vill när man har flyttat är ju att det blir krångel med de nya ägarna 🙂

Jag tycker inte det var helt lätt att hitta en bra städfirma för flyttstäd i Göteborg. Jag googlade länge på recensioner och omdömen innan jag bestämde mig för att anlita Städly och nu är jag jättenöjd att jag gjorde det 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.