Bra flyttstäd i Göteborg

Det sista man gör innan man lämnar över sin sålda bostad är att flyttstäda den. När man ska städa en 2:a på ca 50 kvm så behöver man räkna med att det tar cirka 8 timmar. Mamma kände att hon inte riktigt hade den tiden, även om hon fick hjälp av oss, så hon började leta efter en städfirma som kunde göra flyttstädningen åt oss, men att hitta ett bra flyttstäd i Göteborg är verkligen inte helt enkelt. Och om man har ett tajt schema som vi hade vid den här flytten så får inget gå fel! Och fel blev det såklart! Flyttfirman som skulle komma och hämta alla mammas saker dök inte upp! Mamma väntade 5 timmar och sen fick hon göra flytten själv. När Jair slutade jobbet så åkte han iväg och hjälpte min mamma till sent in på natten, både igår och iförrigår.

Mitt i allt det här kaoset så känner jag mig så himla nöjd med att vi valde just det städföretaget som vi valde, för det är ett städföretag som man kan lita på. Mamma hade tagit in offerter på ett gäng andra städföretag och satt och granskade deras recensioner på nätet, men den ena var värre än den andra, så när jag rekommenderade Eken Städ så var beslutet taget! Jag vet inte vilket företag som är billigast, men i slutändan spelar det ingen roll om jobbet inte blir ordentligt gjort. Jag minns hur bitter min vän Siranee var när hon fick städa om efter att en städfirma från Let’s Deal hade gjort flyttstädning i deras gamla lägenhet.

Jag ska vara ärlig med att jag har fått en rabatt från Eken Städ i utbyte mot ett inlägg här på bloggen, men jag skulle aldrig skriva en sån här bra recension om det inte var för att jag är så nöjd som jag är nu. Och jag kan säga ärligt att det finns inget annat städföretag (av dom jag har provat) som jag skulle våga lämna just flyttstädningen till. Det är så viktigt att det blir rätt utfört vid just flyttstädningen och det känns viktigt att städfirman är seriös, om det skulle vara så att köparen skulle vara missnöjd med städningen för då går seriösa städfirmor in och rättar till det som har missats. Eken Städ har en sådan nöjd-kund-garanti vilket betyder att vi betalar först efter att köparen har godkänt städningen.

Jag är supernöjd med Eken Städs städning och deras service! Det har varit otroligt lätt att ha med dom att göra och dom är så himla trevliga! Dom valde faktiskt att komma kvällen innan, trots att vi inte hade flyttat ut allt (pga flyttfirman), så mamma och Jair som var där såg hur dom jobbade och kände sig väldigt trygga. Det var bra att dom kom kvällen innan för det gjorde att städningen var klar tidigare dagen därpå så vi hann syna allting i dagsljus och det blev lite mindre stressigt på slutet.


  

Jag har faktiskt redan begärt ut en offert på vad flyttstädningen plus flytthjälp skulle kosta för vår lägenhet. Eken Städ har nämligen flytthjälp i form av flyttkillar som kan bära, men dom har ingen flyttbil ännu. Men flyttbil eller ej, det spelar faktiskt ingen roll för mig, det viktigaste är att dom dyker upp på utsatt tid och gör sitt jobb bra, då är jag nöjd 🙂

/I samarbete med Eken Städ

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här