Topp 5 i Göteborg

Wooohoooo vilken fredag! Äntligen lite möda för allt slit med bloggen 🙂 Idag så fick jag en kommentar från redaktören på blogg.se att dom hade listat dom största privatbloggarna i Göteborg i en artikel på deras sida! Så himla roligt! Jag minns när jag började blogga och min blogg bara var en i mängden och nu har den vuxit sig så stor att den faktiskt är en av södra Sveriges största bloggar! Tusen tack till alla mina underbara läsare! Ni är bäst!! Jag är stolt att min blogg har kommit dit den är idag, men utan er så hade min blogg aldrig blivit något mer än en i mängden.

Förutom mig själv, så hittade jag även två av mina bästa bloggkollegor i topplistan, Thaimorsan och Göteborgsmamman!

  
  
Så himla roligt! Detta firar vi just nu med ett glas rött. Imorgon så börjar en ny omgång av Fitnessfighten för mig och Jair så det blir en vit månad, bra kost och massor av träningen!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Diana

  Men alltså ååååå GRATTIS till den hyllningen!
  Så härligt att inte bo i Stockholm, man syns mer då, här är det ju omöjligt haha. 😀

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Jaaa, det är sant 🙂 När jag hade bloggat ett tag så drömde jag om att komma upp i topp 10 på min bloggportal och sedan började jag drömma om att bli nummer 1 på den bloggportalen och när jag hade varit det länge så bytte jag bloggportal och började drömma om att komma upp i topp 10 i gbg och nu är jag etta i gbg! Ofattbart!! Tack så himla mycket för gratulationen!! ❤ Vad ska bli nästa mål? Jag är redan topp 50 i Sverige, men vad mer vågar man hoppas på? 🙂 Bara att kämpa på 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här