Okategoriserade

Började amma igen…

Ja, jag tog tydligen ut segern i förskott. Lucas hade feber inatt och var helt slö. Han låg en timme på min mage som ett slött bananskal och bara tittade utan att somna eller göra nånting. Han hade inte så hög feber, bara lite så att pannan var varm så först gav vi ingen alvedon för vi tänkte att han kanske skulle bli trött av febern och somna. Lite feber är ju inte farligt. Men när han inte somna gav vi honom alvedon och då blev han jättepigg och lekte länge länge länge. När han vaknade på natten så hade jag superont i det ena bröstet för att det var så fullt med mjölk så jag kunde inte hålla honom. Så jag ammade, det kanske var dumt men det var så fantastiskt jävla skönt! Så på nåt sätt kändes det värt att amma bara för att bli av med mjölken (som jag vet kommer komma tillbaka 🙁 ). Bröstet är fortfarande ömt men det är iaf tomt på mjölk nu. Så bra skulle aldrig en bröstpump kunna tömma bröstet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.