Boka in dig på vattengympa för mammor i Göteborg – din egna stund!

– Samarbete med Magplasket –

Igår var det – tyvärr – dags för det sista passet på Afterbirth, vattengympan för mammor som Mariana på Magplasket Hisingen håller i. Det kändes så sorgligt! Jag älskar verkligen vattengympan och den härliga energin som den ger! Och det är ju helt underbart att få hänga med dom andra mammorna och underbara Mariana! Nästa kurs startar 25/10 på Högsbo – ni kan boka in er HÄR!

Afterbirth, vattengympan för mammor, är till för dig som redan fått barn och det spelar ingen roll hur länge sedan 🙂 Har du en liten bebis så får han/hon gärna hänga med och sitta i babyskydd eller i babysitter under passet. Så här står det om kursen:

Nu erbjuder Magplasket Hisingen en kickstart-kurs med vattenträning och teman kring tiden efter förlossningen. Vi tar upp frågor kring själva förlossningen, hur gick det? Amning och ansvarsfördelning, hur fungerar det? Vi går igenom olika preventivmedel. Sex, lets talk about sex…💋 Och vi tränar bäckenbotten vid varje tillfälle. Vi avslutar varje pass med en skön avslappning i det varma, bärande vattnet. Sist men inte minst, eftersnack. Låter det som en egentidsstund i din smak?

Ett hett tips är att du kan använda friskvårdsbidraget för att betala kursen och det är samma sak med gravidvattengympan 🙂

Sista passet hade Mariana skojat till det och gav oss självlysande armband som vi hade på oss under passet. Det blev verkligen en festlig stämning 🙂 Dessutom hade hon dukat upp ett helt bord med choklad, rosor och bubbel! Hon är så underbar fina Mariana!

Gå kursen själva eller tillsammans med en vän och tipsa gärna om att Magplasket Hisingen även finns i Högsbo och Kållered numera 🙂 Det ligger redan uppe flera nya kurser för gravidvattengympan – för att boka in er, klicka HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här