Okategoriserade

BM besök

Idag har jag varit på besök hos BM. Symfus-måttet hade ökat ytterligare 1cm sen sist och var nu 34 cm. Bebis låg med rumpan typ mitten på magen vid revbenen och ryggen utåt så han låg inte helt på sidan som sist.

Jag ställde mycket frågor om var bebis hade olika kroppsdelar och BM var nog också nyfiken så hon sa ”vi kan väl kolla för skoj skull” så hon satte på ultraljudet! Åhhh va skoj det var att se bebis en sista gång innan han kommet ut till oss.

Bebisen är ju så stor nu så man kan inte se hela bebisen på en gång men man kunde se var huvudet var och en liten nästipp, ögonhålan och hjärtat var inte längre en blinkande fläck. Sen tittade vi på bebisens händer och han höll på för fullt och krafsade där inne. Det kunde vi både se och jag kände det också. Det är alltså en liten hand som kommer ut i sidan på mig ibland 🙂 det kanske blir en boxare trots allt. Lilla bebis åhh vad jag längtar efter honom!

5 Comments

 • Caroline

  Åh vad mysigt att se bebisen en extra gång innan ni får se honom på riktigt! Hoppas att du slipper gå över tiden! 🙂
  Ha en bra fredag!
  🙂

  Svar från Emma: Ja jättemysigt!! Jag är jju lite knäpp så jag kan tänka mig att gå lite över tiden, men jag vill helst slippa bli igångsatt bara…

 • jessy

  Åååh mys! Bebis ligger samma här, rumpan mitt på och ryggen utåt. Har också blivit sån när jag ska upp på natten ”tänkt om vattnet kommer nu” och nästan ibland blivit lite nojjig.. Känner ut i fingertopparna att det är snart snart snart.. Och har fått stanna hemma och vila pga så fruktansvärt ont i ryggen (får en litens ben där) och jag vill bara äta och sova.. Antar att kroppen laddar fär fullt nu..

  Svar från Emma: Ja man får passa på att vila och äta nu 🙂 Jobbigt med ryggonten. Tur att det inte är lång tid kvar…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.