Okategoriserade

Besöket hos BM

Idag var jag på besök hos barnmorskan igen. Nu är jag i vecka 36 och har sedan vecka 25 ungefär träffat BM var tredje vecka. I fortsättningen kommer jag träffa BM varannan vecka 🙂

Nu till BM-besöket. Blodtrycket var bra och den här gången kollade inte BM blodvärdet, men jag mår ju bra så det behövde hon nog inte. Symfusmåttet var nu 31 cm och min mage följer sin egen kurva perfekt 🙂

Bebis låg med huvudet neråt och ryggen till vänster så BM trodde att det var ett litet knä som trycker ut i sidan på mig med jämna mellanrum sen några veckor tillbaka. Bebisens huvud var inte fixerat ännu, men det borde det väl bli snart eller? BM sa att det iaf inte var troligt att bebisen skulle vända sig nu eftersom den är så stor, men man kan aldrig vara riktigt säker.

Nästa gång kommer vi göra min sammanfattning o skriva in i journalen om vi har några speciella önskemål under förlossningen.

Just det, jag frågade BM om vad hon trodde kan ha varit fel med min mage. Hon tyckte att det lät som jag hade ätit något som orsakade smärta och gaser som jag sedan var tvungen att pressa genom hela tarmsystemet och hon menade att det tar ungefär ett dygn. Hur som helst så trodde hon inte att det var nåt med bebisen o det tror ju inte jag heller. Hon trodde inte att det var nåt med mjölk för isf så hade det blivit så här oftare. Jag har ju ”bara” ont var tionde vecka ungefär :S sist var ju i vecka 23

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.