Okategoriserade

Bebisens hjärtljud!

bild (4)

Åhhh vad fantastiskt!! Idag fick jag hem en doppler som jag har köpt på tradera för att lyssna på vår lilla bebbes hjärtljud och det var verkligen underbart!! Dom batterierna kommer ta slut snabbt för det var ju hur mysigt som helst att lyssna på den lilla!!

Jag spelade in hjärtljuden från bebisen på datorn, men tyvärr gick det inte att ladda upp i bloggen utan att lägga upp det på youtube först… tråkigt!

2 Comments

  • pilla

    Jag har också en doppler. Mysigt. Var sparsam med lyssnandet. Det är ultraljudsvågor som går in i magen. Många rekommenderar inte att man lyssnar med dopplern. Jag struntar i det. Vi lyssnar när vi går in i ny vecka. Nu när jag känner bebisen lyssnar vi inte lika ofta.

    • Emma

      Ojjj! Det hade jag ingen aning om!! Men då tänker jag inte lyssna så mycket, vill bara visa killen när han kommer hem, sen taggar jag nog ner lite. Jag känner mig inte så orolig för bebisen så jag lyssnade mest av nyfikenhet o för att dt skulle va mysigt! Men då kommer jag nog inte använda den i fortsättningen eller kanske nån enstaka gång isf vill ju inte skada den lilla där inne!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.