Första graviditeten,  Träning

Inga kärlekshandtag blir det här inte!

Träning idag igen. Idag pratade ledaren massa om mål och vad man ska ha för mål med sin träning. Hmmm det har jag inte ens funderat över, jag tänker bara på att jag ska må bra och inte sitta stilla för mycket. Men om jag ska sätta upp ett konkret mål så skulle det isf vara att utan att ”banta” eller nåt sånt satsa på att bara gå upp den rekommendera vikten 12 kg. Jag är inte helt säker på om jag kan påverka det, men jag tänker göra mitt bästa för att inte äta skräpmat o godis o träna minst en gång i veckan men inte mer än tre gånger i veckan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.