Barnfria allra första helgen!

Vi har precis ändrat på barnens vistelsetider hos deras pappa så att han har dom varannan helg istället för söndagar-tisdagar. Idén kom från J själv och vi tyckte att upplägget blev jättebra så det var inga problem för oss. Denna helgen blir den allra första som vi är barnfria och helt lediga. Det känns faktiskt jättekonstigt. Haha!

Igår när vi hade lagt barnen frågade jag Victor om han hade reflekterat över att vi är barnfria och helt lediga denna helgen. Han svarade så roligt om att det nästan kändes som när man var ung och skulle vara hemma ensam och ville hitta på nåt busigt, typ gå ut på stan eller så 🙂 Jag håller med honom! Min hjärna har gått i ett och funderat på vad vi ska hitta på 🙂 Haha! Det känns ju som att vi borde ”passa på” nu, men det är inte mycket man kan nu med Covid-19 och allt. Det blir nog en lugn hemmahelg, men å andra sidan kommer det nog välbehövligt med tanke på mina sammandragningar.

Nu blir det sushi-lunch från favoritstället Takame och senare har Victor avslöjat att det blir kräftor och räkor. Mums! Min man, han kan 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här