Okategoriserade

Barnförsäkring

Försäkringssäljare babblade på om massa försäkringar, men det som jag tyckte kändes viktigast var en livförsäkring till mig eftersom jag är den enda inkomsttagaren (eller den enda med fast inkomst iaf) och skulle nåt hända vill jag ju veta att lillen o Jair klarar sig ändå. Men inget ska hända såklart.

Men sen kändes barnförsäkring också väldigt viktigt! Imorgon ska jag ringa if, Länsförsäkringar och Folksam också o be dom komma o göra hembesök så att jag får se skillnaden på vad som ingår och vad det kostar.

Vad har ni för barnförsäkringar till era barn? Vad tycker ni är bra med dom? Hur har era försäkringsbolag varit när oturen varit framme?

5 Comments

 • VackraVi - 20 år och mamma till Thea

  Hej! Jag ska ta och fråga Jonathan om sånt! Han har jobbat med försäkringar och kan sånt väldigt bra! Eftersom han inte jobbar med det längre så kan han ändå vara opartisk (hade han varit ändå men haha) Han har väldigt bra koll på vad som gäller och vilka som är bäst 🙂

 • jen78

  Vi hade också en försäkringsrådgivare på besök och hon rekommendera att ta dem bästa bitarna från varje bolag. Så vi har livförsäkring hos Trygg Hansa, bäst när sonen föddes 2010. Sen att dem försäkra honom trots han är född i v34 med blåsljud som har gått bort, sen att han op för ljumskbrock när han var 8v.
  Vill ge dig ett tips, att betala extra för en gravidförsäkring. Det kan ge så mycket om nåt skulle hända. Som man verkligen inte hoppas.

 • Johanna

  Min svägerska jobbar med försäkringar och hon tipsade om att trygghansas barnförsäkring är bäst. Och då arbetar hon på ett helt annat försäkringsbolag 🙂

  Så jag tecknade deras gravidförsäkring plus, den går automatiskt över till en försäkring för barnet under de första 6 månaderna och täcker mycket saker man inte tänker på.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.