Barnens känlsor och Jairs flytt

Idag flyttade Jair sina första saker. Det blev bara en resväska med saker för jag bad honom att vänta med resten tills på söndag när jag och barnen inte är hemma. Jag tycker inte att det känns schysst att göra den här flytten framför ögonen på barnen. Lucas är ledsen. Han och jag pratade om det idag. Jag lider verkligen med honom, min lilla fina kille! Jag fick tips från Maja att illustrera hur kärleken kan försvinna mellan två vuxna men inte mellan barn och föräldrar. Hon skickade den här bilden till mig där hon förklarade att allt är ritat i bläck utom hjärtat mellan dom vuxna som är ritat i blyerts för att illustrera att kärleken mellan två vuxna kan försvinna. Hjärtat runt familjen symboliserar ”familjen”, som alltid kommer bestå.  Jag gjorde en likadan tillsammans med Lucas idag och förklarade att ibland försvinner kärlek mellan vuxna samtidigt som jag suddade ut det hjärtat. Sen förklarade jag att kärleken mellan föräldrar och barn aldrig kommer försvinna och visade att det inte kan suddas ut. Det kändes som vi hade ett väldigt bra samtal och han sa lite hur han kände men jag vill inte skriva om det. Det får vara mellan mig och Lucas.

Tack Maja för tipset!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Maja

  Åh, det var så lite så! (Önskar jag kom ihåg namnet på hon som tipsade om detta och ritade bilden också…) Jag sparade bilden för att komma ihåg det, ifall någon vän skulle gå igenom något liknande någon gång och nu är jag så glad att jag gjorde det ❤️ Är så glad över att det kom till er hjälp!

  Svara
 2. Lexochlogan

  Tycker det var ett fint tips, det är en av många fördelar med bloggandet tycker jag, att man kan ge tips och idéer till varandra och underlätta vardagen för andra. Å finaste Lucas, det är tufft för honom förstår jag, man skulle så vilja ta bort smärtan. Kram på er

  Svara
 3. Elin

  Vilket bra tips! Jag blir typ helt chockad över eran separation! Allt har gått så fort! Så oväntat och nu har han flyttat! ? Men allt kommer blir super bra?

  Svara
 4. Johanna

  Fint! Och vet du – jag tycker det är jättefint att du håller så privata delar för dig själv. Dina barn klmmer Kunna läsa detta i framtiden så det är jätteklokt tänkt <3 Ta hand om er! Du är stark! Något bra kommer ur detta tuffa också. <3

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här