Tomt i huset

Tidigt imorse väckte Isadora mig, hon mådde inte bra. Hon har varit lite snorig i några dagar så jag blev inte förvånad när förkylningen plötsligt bröt ut. Jag ringde Jair som också är sjuk men han svarade inte så jag fick helt enkelt stanna hemma och vabba idag. Isadora har varit lite tröttare än vanligt, men hon är en sann kämpe så hon höll ut ända till klockan 14.00 innan hon däckade. Hon brukar aldrig somna om man inte lägger henne i hennes säng, men nu somnade hon helt själv på soffan. Hon behövde nog sova lite 🙂

Jag hade också behövt sova lite men istället för att sova ikapp förlorad sömn så har jag städat. Det såg för jävligt ut här hemma förut, grejer över allt! Men jag kände att jag inte orkade städa när det ändå blir stökigt igen. Nu är det bara jag och barnen som bor här så nu kommer det bli lättare att hålla ordning.

Just nu är det väldigt påtagligt att jag blivit ensamstående. Det känns tomt även om det är skönt att han flyttat ut. Isadora har frågat efter pappa ett par gånger och jag hörde Lucas svara att pappa är borta. Det stämmer ju inte, men det känns säkert så för Lucas tills att han får se att hans pappa inte alls är borta. Idag kommer Jair hit och passar barnen medan jag ska på jobbfest. Jag tror det är väldigt bra för barnen att träffa Jair idag. Imorgon och på söndag är det jag som har barnen.

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Jenny

    Åh Styrkekramar till dej!!
    Vilken stark, fantastisk kvinna du är. Jag försöker tänka mej in i din situation ( är gift och har 2 barn) har svårt att tror att jag skulle ha samma inställning som dej i en sådan chokerande situation!
    Du är en sann mamma/kvinna man skulle skatta sej lycklig att ha 💕 Kram denna fredags kväll!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här