Okategoriserade

Bada länge för att få bort sticka 

Den där stickan ville inte ut från Lucas fot. Han satt med ett omslag med Emla-salva i över en timme och när vi tog bort det så var tån alldeles fuktig och jag kunde pilla bort det översta hudlagret med en nål. Men Lucas var livrädd under tiden och både skrek och grät så det kändes verkligen inte bra. Jag är säker på att han inte fick ont, men det känns hemskt när han är så rädd. Så nu provar vi att bada länge. Jag lyckades få bort ett par hudlager med nålen förut så stickan borde kunna vandra ut av sig själv. Om den fortfarande inte vill släppa så kommer jag testa ett förband övernatten med olja eller bikarbonat som jag fått tips om.


6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.