Okategoriserade

Att hitta kärleken genom nätdejting

– Annons / reklam för Nätdetjingtips –

Tänk hur häftigt egentligen, för drygt två år sedan var jag nyseparerad och livet var tungt. Inte trodde jag, att jag ett halvår senare skulle träffa mina drömmars drömman som även skulle visa sig vara min allra bästa vän. Nu sitter jag här med en stor babybula på magen och är lyckligast i världen!

När jag var ensam visste jag med ganska stor säkerhet att jag inte skulle träffa en partner inom min umgängeskrets eller genom jobbet. I min umgängeskrets fanns det knappast några killar alls och kollegorna på jobbet var mycket äldre än mig. Jag förstod ganska snabbt att om jag skulle hitta kärleken skulle jag antingen behöva utöka min bekantskapskrets på något sätt eller ge mig ut i nätdejtingdjungeln.

Jag var väldigt nyfiken och skaffade ganska snabbt en dejtingapp, Match, som NätdejtingTips.se tipsar om på sin hemsida. Fördelen med Match är att det kostar en slant och därför är det bara seriösa singlar där. Det tyckte jag var bra 🙂 Tyvärr kände jag inte att jag matchade med någon så jag testade Tinder istället. Nackdelen med Tinder, och så klart även andra, är att det är en djungel bland seriösa och oseriösa singlar, dessutom finns det en hel del idioter. Det kan vara svårt att veta om den man pratar är med är seriös och verkligen vill hitta kärleken eller om den bara vill ligga, det är inte för intet som Tinder kallas för en ”knull-app”…! Men nånstans i dimman på Tinder hittade jag ändå min Victor!

Jag tror inte att det var enbart tur som ledde mig till Victor, jag tror också det var min målmedvetenhet som gjorde att jag inte fastnade med ”fel” killar. Jag visste vad jag ville ha och genom att inleda varje konversation med tre frågor kunde jag ganska snabbt sålla bort både oseriösa killar och killar som inte ville samma sak som mig:

– Vad söker du på Tinder då? (Enda rätta svaret för mig var “En seriös relation”, andra svar som “jag vet inte” eller “det blir vad det blir” gick bort)
– Har du barn? FöljdfrågaVill du ha (fler) barn?
– Vad jobbar du med? (Det var inte viktigt för mig vilken titel, men att träffa någon som var självständig. Ett säkert tecken på det är utbildning eller ett kvalificerat jobb som kräver att man är driven).

Jag upplevde att jag oftast fick ärliga svar när jag frågade dessa frågor alldeles i början av en konversation. Det gjorde att jag slapp lägga tid på en konversation som ändå aldrig skulle leda till något och rätt som det var dök ju Victor upp! Det kändes rätt från allra första stund och sen dess har vi varit mer eller mindre oskiljaktiga. Jag är så glad att jag vågade mig ut i nätdejtingdjungeln och hoppas att ni andra som letar efter kärleken vågar göra samma sak! Utan nätdejting hade jag aldrig hittat min själsfrände ♥

3 Comments

 • Linda

  Jag hittade min man på en dejting sida med och nu sitter vi här snart 9 år senare och är fortfarande ett par och familjen har utökats med en underbar dotter som vi väldigt gärna hoppas få ett syskon till, men tyvärr så var det svårt med första så räknar med att det kan ta ett tag eller så blir det ingen alls vilket vore synd, men hur som så är vi så super glada över den lilla solstråle vi har så blir det inga flera barn så är vi nöjda ändå.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 • Karolina

  Träffade också min man ”på nätet” för 9 är sedan. Vi firar 8-årig bröllopsdag i höst och har en 7-åring och en 5-åring hemma. Är också väldigt tacksam för att jag vågade och gav det en chans.

 • Minna

  Jag träffade världens bästa man på Tinder, han har 2 barn sedan tidigare och jag ett. Vi träffades förra sommaren och alla har klickat med varandra. Så nu ska vi bli en bonusfamilj på riktigt och flytta ihop. Kartongerna är redan packade 🙂
  Tack för en bra blogg!

  /M

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.