Okategoriserade

Är det bara jag?

Är det bara jag som tycker att tiden går sjukt snabbt… nästan lite för snabbt! Jag känner det som att barnen just började skolan igen, men när jag kollade kalendern så ser jag att det är oktober! Hur hände detta liksom?

Idag har varit en händelserik dag med lite allt möjligt 🙂 Bland annat har jag varit på hälsosamtal med Isadora hos skolsköterskan och så har jag haft ett telefonmöte om ett UGC creatorjobb i Malmö som jag är aktuell för 🙂 Så himla kul! Jag har också fått två nya jobb idag, ett som jag ansökt till och ett där dom hittade till mig. Bollen har verkligen satts i rullning igen efter att det stått nästan helt still hela sommarn…!

img_2131
img_2133

Idag hade vi städning hemma, älskar känslan av rent! Och ÄLSKAR vad städerskan gjorde med toapappret! Isadora sa att det såg ut som ett brev 🙂

Idag filmade jag också ett jobb som ska upp på instagram. En maträtt som var över förväntan god! Alltså jag blev ärligt talat förvånad hur gott det var!!

img_2167
img_2128

Killen som fick en alldeles för kort vila idag höll typ ut hela kvällen ändå 🙂

Imorgon ska jag in till Göteborg en sväng, får se om det blir lunch där också eller om det blir lunch i bilen på vägen hem – det finns en överhängande risk för det eftersom jag hatar att luncha ensam. Haha!

Hoppas er vecka också startat bra!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.