Okategoriserade

Rensade bort alla sommarkläder

I helgen bestämde jag mig för att det officiellt är höst och det var dags att rensa ut alla sommarkläder. Haha! Nej, men det har väl varit höst ett litet tag även om det inte riktigt känts så för att det har kommit någon varm dag här och där. Men nu är det ändå oktober och jag vill knappt kolla på sommarkläderna, haha!

Jag passade också på att rensa bort alla för små kläder från William och Olivers garderober och plocka fram rätt storlekar till dom från förrådet. Alla bebiskläderna skänktes bort och den fina Joolz Geo som alla fyra ungarna åkt i plockades fram från förrådet och lades ut på Facebook för en svinbillig peng. För ett halvår sedan hade jag antagligen gråtit en skvätt, men jag har nog lärt mig lite på den här resan med att rensa. Det är faktiskt ganska skönt att inte ha ett belamrat förråd. Vi kan faktiskt gå in i vårt förråd och det mesta som är där nu är faktiskt saker vi använder. Det är skönt.

I veckan, förhoppningsvis imorgon, ska jag ta tag i Isadoras garderob. Alla för små sommarkläder ska skänkas bort och resten ska stoppas undan och sen ska höstkläderna fram i hennes garderob igen 🙂 Hon har längtat efter höstkläderna så det ska bli kul 🙂 Isadora är såååå modemedveten, mycket mer än vad jag var i samma ålder! Min fina tjej!

En annan grej som är rolig med Isadora är att hon ÄLSKAR när vi klär oss likadant! Hon vill alltid att vi ska matcha och älskar även att matcha med killarna i familjen, men mest mamma såklart 🙂 Så här såg det ut när hon och jag var på dejt själva i Göteborg i somras 🙂

img_5790
img_5799

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.