Okategoriserade

Äntligen kommer det tänder!

Jag vet inte hur många gånger jag har gått ut med falsklarm om att Isadoras håller på att få fler tänder, men nu tror vi verkligen verkligen att det är två tänder på gång i överkäken. Den fjärde tanden i underkäken lyser fortfarande med sin frånvaro och det gör mig smått orolig. Hon har slagit i munnen två gånger, inte jättehårt nån av gångerna men jag oroar mig ändå för att hon ska ha skadat tänderna så att dom inte kommer upp alls. Men å andra sidan är det ju ingen idé att gå runt och oroa sig för saker som man inte kan göra något åt…

Idag fick hon en isbit av mig. Hon stod nyfiket och tittade på när jag tog fram is och la i mitt glas så jag gav henne en bit. Hon gick runt med den jättelänge och sen slickade hon lite på den. Jag lät henne inte ha den i munnen, men å andra sidan så skulle den väl smälta ganska snabbt om den fastnar i halsen? Jag tänker inte riskera något, jag bara funderar lite… 🙂

Hur som helst tror jag att hon tyckte det var skönt med den kalla isbiten. Det kanske bedövade tänderna lite? Konstigt nog så tycker jag inte att hon varit så gnällig den här gången som dom andra gångerna… Hon har ätit bra och inte skrikit så mycket under matningen (bara lite för att hon vill titta på telefonen :P).

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.