Okategoriserade

Tips på 1-årspresent

Tips på 1-årspresent

– Inlägget innehåller annonslänkar –

När vi var hemma hos våra vänner så blev Isadora väldigt intresserad av en dockvagn som sonen i familjen körde runt på. Det var en väldigt kär leksak för sonen så han ville inte gärna dela med sig till Isadora, men hennes nyfikenhet kunde inte stillas. Då och då smög hon fram och höll en hand på den, men det blev bara korta stunder här och där. Tur för henne att alla barn utom hon var på förskolan på dagarna för då kunde hon köra runt på vagnen hur mycket hon ville 🙂

Hemma har vi inte haft någon dockvagn, bara en gåvagn som Isadora har tröttnat på. Jag fattar inte varför jag inte tänkte på det som 1-årspresent? Det enda jag tänkte på just då var leksakskök, men det hade hon fått i julklapp redan. En dockvagn hade varit en perfekt 1-årspresent till henne så därför fick hon en nu istället 🙂 Eller ja, egentligen har jag sagt att den är till både Lucas och Isadora eftersom ingen av dom fyller år så får dom ha den tillsammans, men Lucas var inte ett dugg intresserad. Jag var så exalterad över att visa den för honom, men han tog bara i den med lillfingret och sa att den var tråkig så den får helt enkelt vara till Isadora. Lucas får något annat sen istället.

Visst är den tjusig?! Det är nog en av dom absolut mest söta dockvagnarna jag nånsin sett!

img_4166
img_4165

Kanindockan är Limited Edition så den får man vara lite kvick om man vill köpa 🙂 Den som Isadora har är den som heter Pink Edition, men den finns i fler fina färger, det är bara den rosa som är Limited.

Isadora var väldigt nöjd med sin nya vagn och docka och tog så fint hand om dom 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.