Ännu godare RAW-chokladbollar!
Lucas var hemma med mig igår så vi bakade nya RAW-bollar. Dom vi bakade förra gången var ganska så mastiga i smaken så man orkade inte äta så många på en gång, men dom var väldigt goda! Men eftersom jag vet att det finns ännu godare RAW-chokladbollar (den jag åt på Roots café på stadsbiblioteket) så fortsätter jag min jakt på den godaste RAW-bollen. Igår testade vi receptet som Liselotte skrev i en kommentar här på bloggen och jag måste säga att det faktiskt blev ÄNNU godare! Till och med Jair tyckte det, fast han vill fortfarande ha sötare haha! Här kommer receptet:
10 dadlar
2 msk kaffe
1 dl fiberhavregryn
1 tsk honung
2 msk kakao
1 msk kokosolja
Kokosflingor
Tips: Om smeten blir väldigt kladdig så kan man smörja händerna med smör (funkar säkert med kokosolja också), då kladdar den inte fast i handflatan när man ska rulla bollarna.
Det här receptet kommer jag definitivt göra om och om igen!! 🙂
6 Comments
Emelie
Du bara MÅSTE prova det här receptet om du älskar nyttiga chokladbollar!
http://blogg.veckorevyn.com/josefinknave/tag/chokladbollar/
Så sjukt goda!
Emma - På Smällen igen!
Tack!!! Det ska jag absolut göra
Line
Jag älskar raw-glass. Mixa en fryst banan (gärna en som börjat bli lite brun prickig, sötare då) med kakao så är det klart! 😛 gitt att rista lite nötter att ha på! Eller värma lite hallon att ha till. 🙂
Emma - På Smällen igen!
Mmmm gott!!!:-)
Pingback:
Pingback: