Okategoriserade

Altanen är invigd!

Veckorna går snabbt! Vi har fått bra ordning här hemma, det enda som fattas är gardiner och det är verkligen en pina, för vi har inte fått upp några mörkläggningsgardiner i vårat rum ännu. Det är bara barnen som har lyxen att sova i svala och mörka rum. Jag beställde gardiner från Jotex och provade, men dom var typ melerade grå istället för siden som vi ville ha. Jag har fått massor av tips om IKEAs Majgull så nu blir det nog dom även fast vi tyckte att dom var lite för mörka egentligen.

Gräsmattan och häcken är också på plats 🙂 Häcken har till och med börjat blomma lite och gräset har vuxit fast, så snart är det dags för första klippet! Förra helgen invigde vi altanen för första gången tillsammans med Louise och Anders, våra vänner här i Fjärås som är anledningen till att vi flyttade hit 🙂 Och denna helgen har det varit kanonväder så då har vi också hängt på altanen.

img_5516
img_5443
60487a29-d3e2-411d-a044-f8dce69f2b84
img_5351

Tiden går snabbt! Det är så mycket jag vill, men jag hinner inte riktigt. Kanske inte så konstigt när man har två småbarn hemma på heltid. William ska börja förskolan här i augusti, så då blir det kanske lite mera tid till mig, men kanske inte jättemycket för Oliver kommer ju vara 1 år då 🙂 Haha!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.