Okategoriserade

ÄL-symptom?

Nu var det ju ett bra tag sen som jag hade mens sist. Sist var ju nångång i maj-juni 2012, men då vet jag inte ens om det var en riktig mens. Eller det var nog en riktig mens men en väldigt konstig och oregelbunden sådan. Och innan dess har jag inte haft en riktigt mens på typ 10 år. Ja, för det är så länge som jag har ätit P-piller. Det som jag tycker är lite lurigt är att jag har haft väldigt mycket mensvärk nu i snart en vecka, men ingen mens. ÄL borde ju bara göra ont i 1-2 dagar och sen borde det komma mens cirka 14 dagar senare eller? Jag börjar tänka att jag kanske redan har haft ÄL och att det är mensen som är påväg nu, men jag minns inte att jag hade mensvärk en vecka innan den kom? Ni som har fått tillbaka eran mens efter graviditet. Minns ni att ni hade mensvärk länge innan den kom?

Den här känslan är skrämmande lik mina graviditetssymptom. Jag fick aldrig några mer graviditetssymptom än så här. Möjligtvis om jag kände efter väldigt noga så kunde jag kanske skaka fram ett och annat. Men om jag inte kände efter så hade det tagit lång lång tid innan jag förstod att jag var gravid.

Men chansen att jag skulle vara gravid är i princip obefintlig! Inte bara för att det typ inte går att ha sex, utan också för att vi har använt kondom när vi har provat! 😛 Men det är läskigt att symptomen är så sjukt lika. Det känns ju som jag är gravid igen!

3 Comments

  • Niki

    När jag inte ammade lika regelbundet så var det sådär för mig. Har för mig att jag hade mensvärk till o från i minst en månad innan mensen kom tillslut! Så det är nog det som är på g 🙂

  • Cissi

    Med både Alice och Emma har jag gjort gravid test på gravid test på grund av alla symtom på graviditet jag haft iaf en månad innan mens… Med Emma var det ganska exakt 1 månad innan, med Alice har jag ännu inte fått tillbaka mensen, men symtom sen drygt 5 veckor tillbaka – illamående, mensvärk, trött… Hela kitet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.