Okategoriserade

Acne och grön såpa uppdatering

Jag har tvättat med grön såpa nu i ett och ett halvt dygn och det har verkligen blivit så mycket bättre!!! Jag tog tyvärr ingen bild när det har som värst för det hade bara varit deprimerande men jag kan iaf garantera er att det är supermkt bättre sen jag började med grönsåpan. Jag använde ju bröstmjölk i ansiktet igår också. Det kanske hjälpte till lite också 🙂

Det har varit jättejobbigt att inte känna mig fräsch utan smink på grund av krigsfältet i ansiktet och det har gjort att jag absolut inte vill testa nåt preventivmedel med hormoner i. Jag ska ringa till BM och prata om det imon tänkte jag…

Nu blir det sängen 🙂

2 Comments

 • Caroline

  Jobbigt med acnen! Har själv lite röda utslag nu i graviditeten som jag hoppas försvinner sen när bebis kommer. På dagarna funkar iaf I.D Bare minerals foundation och täcker väldigt bra!

  Läste någonstans för ett tag sen att du funderade på hormonspiral/kopparspiral men glömde kommentera.
  Jag har haft båda innan jag hittade ett p piller som funkade.
  Hade hormonspiral i något år och det funkade ganska bra, men just min hy blev jättekonstig. Blev glansig i pannan och fick små finnar på kinden som återkom ofta. När jag tog ut spiralen försvann det glansiga och finnarna.
  Allt är ju självklart olika från person till person som med allt annat!
  Det är så svårt med vad man ska ha för preventivmedel sen. Haft kopparspiral med (ville inte ha något med hormoner förut) men det var jättejobbigt! Hade mens länge och mycket! Droppade typ! Haha inte så trevligt..
  Så det som funka bäst för mig var P-pillerna Yasmin 28, dom ska vara bra mot acne med..
  Men nu får man väl bara ha vissa minipiller när man ammar?
  Och jag tycker lite samma som du att man inte vill ha massa hormoner, man har ju redan hormoner i sig nu och vid amning så det kanske blir rena hormonkalaset med minipiller med?
  Haha!
  Hoppas du får bra hjälp från barnmorskan!
  Kram

 • Emma

  Åhh tack för tipset om I.D Bare minerals foundation! Jag använder just nu Loreals mineralpuder, men jag tycker att jag kanske borde ha en annan hudton för huden på halsen är mycket ljusare. Jag ska kolla på den tack!

  Yasmin 28 är toppen! Dom använder jag i vanliga fall. Tyvärr får man inte använda dom när man ammar… Tycker inte kopparspiral låter som nån höjdare och jag vill inte sätta in en hormonspiral och riskera att ansiktet blir bombaderat av finnar, så till slut skrev BM ut minipiller till mig så att jag kan gå och hämta ut dom om jag skulle känna för det. Men just nu blir det nog kondom ett tag…

  Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.