Okategoriserade

Acaraje med jordnötter

Det är lite tyst här på bloggen nu. Det beror på att det har regnat väldigt kraftigt här så vi har inget internet hemma längre sen 3 dagar tillbaka. Förutom det så har en av mina bästa vänner och hennes kompis precis kommit hit från Sverige 🙂 så himla skoj! Jag har saknat henne massor!!!!

Idag har vi varit på stranden tillsammans, men det har regnat massor så vi hann bara vara där en liten stund innan vi var tvungna att packa ihop allt för att gå hem på grund av regnet. När det hade slutat regna tog vi en till promenad till stranden och åt Acaraje, men det var tydligen en riktig nitlott för min vän för det var jordnötter i och hon är allergisk mot jordnötter. Stackarn! Jag var så säker på att det inte var jordnötter i och nu mår hon jätteilla. Tur att hon var förberedd med medicin och att hennes allergi inte ger andningssvårigheter. Men det är skit att hennes första dag här blev så här!

20140223-184216.jpg

Så här såg den onda men ack så goda Acarajen ut som är blandad med jordnöttspulver! Det går inte ens se spår av jordnötter i den. Just nu är jag väldigt ledsen på mig själv att jag inte frågade om det var jordnötter i. Jag trodde verkligen inte att det var det men jag borde frågat. Dumma dumma mig!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.