Julkalender

Lucka 5 är öppen!

Godmorgon allihopa!

Idag är det dags att öppna ännu en fantastisk lucka, idag är det dags att öppna lucka 5!

julkalender-lucka-5

Foto: Fotoliselotte

I dagens lucka hittar vi Elodie Detalis som sponsrar med deras underbara åkpåse Dot värde 1299 kr!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
  • Kommentera inlägget och motivera varför du vill vinna.
  • Svara på utslagsfrågan: Hur många produkter från Elodie Details har vi?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

118 Comments

  • Amanda

    Ni har 10 produkter ?.
    Vi vill vinna för att vi bor i Norrland och har ganska stänga vintrar, MD en ordentlig åkpåse kan vi trotsa de flesta vädren ocj njuta av naturen och frisk luft ?.

  • titti s

    Gissar på 5st
    Jag vill vinna för att pimpa min gråa trista vagn som på senaste promenaden blev helt blöt pga en biljäkel körde för nära trottoaren och slasken. Vore kul och pigga upp den

  • Jonna

    Men dör vilka fina priser du har i år!!! Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna för att pigga upp vår annars lite tråkiga vagn!

    Jag tror ni har 8 grejer från elodie details ?

  • Malin

    Det är viktigt att i vinter vara varm
    Både om kropp, ben och arm,
    En åkpåse från Elodie details så fin,
    med den kommer vår lilla tjej aldrig lida pin,
    det vill jag då lova,
    hon är 8 månader och heter Nova.

    (jag tror att ni har 8 saker från Elodie details)

  • Amal

    Hej Emma! Jag tror att ni har 6 saker från Elodie details! Jag vill gärna vinna åkpåsen så jag kan ha en fin åkpåse till min brio vagn när jag tar mig fram i Göteborgs vinter månader, jag är ett riktig Elodie fan, älskar deras saker! Kram

  • liselotte

    Gissar på 7 saker. Vill vinna för älskar detta mönster, har filt och sittdyna till storebror i detta mönster, skulle vara perfekt med en matchande åkpåse till lillasyster

  • Frida S.

    Jag tror ni har 9 produkter.
    Vi skulle vilja vinna åkpåsen då vi behöver en värm och härlig åkpåse till våra promenader men även till våra skoterturer, är ute och skotrar nästan varje helg från februari till slutet av april och åkpåsen är de bästa att sitta i för dottern i skoterpulkan!

  • Sara Lindqvist

    Jag tror ni har 11 saker från ED hemma 🙂 vi får vårt första barn nu om en månad och en åkpåse skulle passa så bra inför en första vinter i fjällen där vi kommer spendera mycket tid.

  • Emelie

    Så himla fina saker i årets kalender! Den här åkpåsen skulle hålla lillebror varm och gosig hela vintern!
    Jag tror ni har 9 grejer från ED hemma. Själv har jag 12 redan! Älskar dem!

  • Cecilia Bratt

    Jag tror att ni har 15 produkter från elodie details. (Kan man få för många? ?)

    Jag skulle vilja vinna den till min dotter då jag älskar deras åkpåsar. Hon sover dessutom alltid middag ute och då är det nästan bara deras åkpåsar som funkar för att hålla henne varm utan att hon behöver ha tjocka overaller på sig ?

  • Ingrid Dahl

    Min lille kille har nyligen gått över till sittvagn och det hade varit fantastiskt att vinna en så fin åkpåse nu till vintern, så vi kan ta varma promenader med stil.

    Jag tror att ni har 10 produkter från Elodie Details.

  • Amanda R

    Nu när lilla Olivia närmar sig bytet från liggsel till sittdel hade de varit sååå underbart att få köra runt på henne i en sådan snygg åkpåse! 🙂
    Jag tror ni har 9 produkter från elodie details hemma!

  • Ulrika

    Jag tror ni har 7 st produkter.
    Jag vill vinna denna till min fina granne som jag nyss lärt känna. Hon har en go liten tjej på 3 månader som skulle vilja gosa ner i denna 🙂 min Edvin har åkpåsen i Pretty Petrol, en är såå bra!

  • Bele

    Tror ni har 13!
    Min pojkes åkpåse är väldigt stel och inte så bra nu när han vill inte bara sitta och glo när vi är ute i snön! Och så snygg den är! ?✊?

  • Rebecka H

    Jag gissar på 13 saker.
    Jag skulle ha denna till min dotter som snart blir 1 och vi är ofta ute och går. Denna hade varit mysig för henne att sitta i.

  • Emelie

    Jag gissa på 11 saker 🙂
    I en varm och Go åkpåse behöver man inte palta på för mycket kläder, så de hade varit smidigt med en varm åkpåse så man vet dottern är varm 🙂

  • Carolina Åhsberg

    Jag tror att ni har 11 Elodie Details-produkter.
    Till kommande skatten vi en vagn av äldre modell har,
    den har väl helt klart sett bättre da’r.
    Med en åkpåse så snygg kan vagnen lätt piffas till,
    så blir den sådär snygg som jag vill.

  • Christine

    8 ED produkter har ni.

    Snart är bebis här och då vill vi att hen ska ligga varmt och skönt i vagnen vid sömn utomhus och promenader. Tycker ed är smidiga då de är lite längre och så himla mjuka.

  • Elinor Elovsson

    Min moster får snart sitt första barn och hade gärna gett dem en lyxig åkpåsen då deras bäbis kommer vara liten nu när det är så kallt. Jag tror ni har 12 produkter

  • Alexandra Dahlberg

    jag skulle vilja vinna för att jag vill ge den till min bästa vän som väntar barn i början på nästa år.
    Hon har ställt upp massor för mig och min familj och jag vill gärna ge tillbaka nått extra.

    Jag tror du har 13 st olika produkter från dem.

  • Linnéa

    Jag tror ni har 16 stycken saker från Elodie Details! Jag hade i alla fall önskat att jag hade många fler. Vintern närmar sig med stormsteg och har fortfarande inte införskaffat mig en åkpåse till lillan. Det enda jag har en gammal från 70 talet i gul manchester som är så fin, men har inget hål för 5 punktsbältet 🙁 Men denna från Elodie Details verkar ju så mysig! Tänk att få mysa ner sig där medan man kan sitta och upptäcka världen samtidigt!

  • Sara Källström

    Gissar på 6 st

    Detta varma goa ting skulle värma min lilla raring! Så snygg design och färg dessutom är ju inte fel, toppen att matcha med annat till!

  • Sofi

    Jag gissar att ni har 7 produkter från elodie. Vi älskar vår åkpåse från elodie som lillebror har men med en till skulle promenaden till förskolan bli ännu smidigare om storebror också fick en åkpåse! Då slipper vi vräka på overallen varje gång ?

  • Elin

    Jag gissar på 12 stycken!

    Vill vinna åkpåsen för det är riktigt blåsigt och kallt här ute på landet och hade varit perfekt med ett bra skydd så man slipper oroa sig för att lillen ska frysa!

  • Johanna malmehed

    Gissar på 3 st.
    Jag vill vinna pga att .in dotters imunförsvar är nedsatt hon vi vågar knapp gå ut när det är förkallt utan 100:- filtar ? hoppas kunna vinna denna

  • Ellinor Södergren

    Åh, jag skulle gärna vilja vinna denna åkpåse till vår minsting som börjar i förskolan nu i januari. Där sover dem ute i sina vagnar (precis som hemma) och då behöver han en åkpåse som håller honom varm och go! Vi har en eloide details hemma som han sover så gott i. Jag vet att han inte fryser där i vilket känns tryggt!
    Jag tror att ni har 5 saker från eloide details.

  • Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna fantastiska vinst till min kusin och hennes lilla dotter Elenore. Min kusin E var nämligen utav de få som verkligen ställde upp för mig i vått och torrt när jag väntade min dotter, och många utav mina vänner försvann. Det vore därför så fantastiskt att få ge tillbaka nu när hon själv har fått en liten med en sådan fin vinst som det här.

    Jag tror ni har 9 stycken produkter.

    Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  • Lina J

    Jag tror ni har 11 produkter.

    Jag vill gärna vinna till min lilla Stella som snart ska börja med sittdelen och då skulle behöva en gosig ålpåse när vi ska ut och åka pulka med hennes bröder.

  • Jennifer

    Jag tror att ni har 7 produkter. Jag skulle vilja vinna och ge till en fin väns dotter. Här uppe i Norrland var det här om dagen -21 grader, så det behövs verkligen något varmt när man är tvungen ut i kylan.

  • Tessan

    Jag tror att ni har 7 produkter från Elodie Details ?
    Med den åkpåsen så hade lillebror kunnat hålla sig varm & skön i vagnen medan vi vuxna leker med storebror i all snö ??

  • Anke

    Vi har en ganska enkel åkpåse bara som är alldeles för kall för vår lilla tjej när det blåser ute (vilket det ju gör på vintern när man inte bor i Norrland ;)) så det vore toppen om vi kunde byta till en riktigt varm och gosig (och snygg!) åkpåse!
    Jag gissar på att ni har 13 produkter.

  • Malin

    14 produkter.

    En månad är min lille kille och varje gång vi ska ut och gå (lämna syrran på förskolan etc.) bylsar jag på honom overall osv. Så när vi kommer hem igen så väcker jag honom när jag ska ta av kläderna. Med en åkpåse hade jag bara kunnat dra bort locket och låta honom sova vidare. Håller tummarna!

  • Linda

    Gissar att ni har 9 produkter hemma.
    När jag och min man skilde oss så sålde vi alla bebisgrejer men då visste vi inte att vi 1,5år senare skulle vara sambos igen och vänta vårt 6e gemensamma barn. Så det vore toppen att vinna denna snygga åkpåse 🙂

  • Emma Larsson

    Jag gissar på att ni har 6st produkter.
    Jag önskar vinna för att vi intr har någon riktigt bra åkpåse när vi åker upp till familjen i norr över jul. Den vi har är gammal och allt dun är inte kvar, vilket hat gjort att den är nästan tom där uppe. Hade verkligen behövt en.

  • Malin Larsson

    Den skulle passa perfekt till min lilla kille nu när vintern är på ingång, sen var den ju sjukt snygg också.
    Jag tror ni har 6 produkter hemma

  • Jessica

    Jag gissar på 8 stycken saker.
    Jag passar på att köpa och samla på mig mycket saker till bebisen nu när jag jobbar eftersom mannen pluggar när jag är mammaledig, så då blir det knapert i kassan. Hade varit toppen att vinna en åkpåse till nästa vinter.

  • Eleonor

    Alltså vilka vinster du har i din kalender. ☺ Denns åkpåse skulle vara varm och go, samt värma frusna tår. ❤ Perfekt i vår super viking skulle denna pryda.

    Gissar på att du har 4stycken ED saker hemma.

  • Linnea H

    Till lillan vill jag ge den allra finaste gåva,
    så att hon i en åkpåse tryggt kan ligga och sova.
    I den som är varm, mjuk och go’,
    då behöver jag inte känna oro.
    Att få vinna detta fantastiska pris vore därför en stor ära,
    då skulle lillan ha allt man någonsin kan begära,
    så att hon får den bästa starten i livet,
    för med produkter från Elodite details är detta givet!

    Jag tror ni har 7 produkter från Elodite details

  • Linnea jönsson

    6 stycken produkter gissar jag på ☺️
    Vi har varit på jakt efter en åkpåse sedan lillan föddes i september men inte hittat någon som fallit oss i smaken. Men denna är ju underbar, tänk vilken lyx om vår skatt hade fått sova i denna ?

  • Lina

    Hi! I believe you have over 10 pieces from Elodie Details! Can see that you like this brand! ☺️ I would like to win for my 6 months old princess! ??☘

  • Erika G

    Då bebis kommer blir sonen utan åkpåse och måste använda filt då han åker vagn, det skulle vara praktiskt att ha en åkpåse till både sonen och bebisen.
    Jag tror ni har 13 produkter från Elodie details. ?

  • Caroline

    Jag älskar Elodie details åkpåsar och de är så varma och gosiga och denna skönhet skulle vara perfekt för våra långa promenader nu under vintern.

    Jag tror att ni har 10 stycken elodie details tillbehör!

  • Roxanne Munoz-Rytting

    Jag vill vinna därför att vi har en ny (begagnad) sulky som är såå tråkig! Och tom! Det hade verkligen behövts en härlig åkpåse i den!

    Jag gissar på 8 produkter!

  • Ida

    Jag tror ni har 12 saker från Elodie details ?
    Denna åkpåse hade passat min son perfekt nu då lillasyster fått ärva hans från förra året och jag tycker det är lite kallt för han att vara utan en ?

  • Åsa Wiberg

    Ni har kanske 6stycken saker från elodie.

    Bebis kommer nu till vintern och en åkpåse har hon inte. Det skulle vara så smidigt med en bra åkpåse när jag ska börja den nya vardagen med bebis, känns som värsta djungeln.

  • Fia

    Jag tror på 10st.

    Har tittat på en ny åkpåse för våran är lite för stor för vagnen. Men så har vi ”snålat” lite och inte tagit oss för att köpa en ny, därför vore det ju alldeles, alldeles underbart att vinna en!

  • Mari B

    Om jag vann skulle bäbis få denna underbara åkpåse att ha i vagnen. Jag har velat länge och nu kommit framtill att jag vill ha en åkpåse från just elodie details. Just för de verkar så mysiga och så är de långa så de kan användas länge.
    Jag tror ni har 17 saker från elodie details.
    Jag har tipsat.

  • Johannes

    Hej! Jag har precis tipsat om tävlingen på insta och mailat dig. Jag tror att det är 10 produkter ni har.

    Vi var dumma nog att sälja av alla bebisgrejer som vi hade efter vår dotter. Efter det att min fru fick två missfall så sålde vi allt, kunde inte titta på grejerna i förrådet och vi slutade försöka. Då plussade vi igen och vågade inte hoppas på att plusset skulle bli något av… men nu sitter han, vår lilla pojke, och sover sött i mitt knä. Men vi har inte haft pengar till att köpa någon åkpåse så det behöver vi verkligen. Den här var ju dessutom skitsnygg!

  • Sandra norman

    Vi bor i norra lappland och med en elodie details påse skulle sonen sova varmt och gossigt ute i vagnen utan att mamman skulle behöva oroa sig över kylan 🙂

    Jag skulle gissa på att ni har 14 produkter från Elodie details

  • Alida

    Att ha fler åkpåsar som man kan byta mellan vore ju så himla kul, vi har en vanlig svart som känns lite trist att ha hela tiden och när vi dessutom har två vagnar så vore det perfekt att kunna ha två åkpåsar så man slapp flytta över vid byte. Min dotter skulle få användning för denna fina! ?

    Jag tror ni har 3 produkter

  • Jenny

    Jag tror att ni har 4 produkter.
    Å skulle vara toppen att vinna denna fina åkpåse, min dotter har aldrig tyckt om att ha saker på sig(filt, täcke, åkpåse) så vi har faktist ingen men nu för första gången på tre år så tycker hon att det är mysigt att bli inbäddad så denna vinst hoppas vi på!

  • MammaMaddie

    Gissar på 5 st ED saker 🙂

    Jag skulle ge åkpåsen till sonen. Vi har bara en bil i hushållet och jobb/skola är en bit bort så den som är hemma med barnen är oftast utan bil. Alvin får åka mycket vagn oavsett väder, så en åkpåse vore absolut nödvändigt!

  • Elin

    Jag gissar på 7 ED produkter.
    Vår dotter är två månader och älskar att sova gott i vagnen utomhus. Med en åkpåse kan jag tryggt ställa ut henne och veta att hon är håller sig varm.

  • Fröken M

    Jag tror ni har 6 produkter !

    Åkpåsen skulle bli en perfekt julklapp till lilla Matilde !
    Hon älskar att sova ute i vagnen, och jag vill såklart att hon ska ha det både varmt och mysigt !
    Håller tummarna för att jag får ge henne denna 🙂

  • Ana Kokol

    Jag skulle vilja ge vinsten till en blivande mamma som tyvärr kommer att bli ensamstående i sitt föräldraskap. En vän som ligger mig varmt om hjärtat med som gått igenom massa tuffar saker den senaste tiden.

    Tro ni har 25 saker i ert hem från Elodie.

  • Therese

    Synd jag inte har små barn 🙁

    Kolla gärna in julkalendern i min blogg 🙂
    Ny lucka varje dag fram tills julafton med tävlingar och rabattkoder 🙂

  • Andy / deeandriia

    Jag vill vinna därför att vi behöver en ny åkpåse. ? Den vi har tackar vi för trogen tjänst, men nu är det dags för något annat. Denna var superfin och skulle passa vår svarta crescent. ?

  • Linnea altenborg

    Jag gissar på att ni har 13 stycken saker från elodiedetails ??
    Skulle jag vinna så skulle lillebror Lucas få ha den fina åkpåsen i sin nya Vagn ??

  • Moa

    Jag skulle vilja vinna och ge åkpåsen till min lilla dotter då vår gamla åkpåse är så tunn och inte alls så där gosig. Jag gissar på att ni har 7 produkter från Elodie details!

  • Mia Korch

    Gissar på 3 produkter

    Min lilla dotter Betty, 6 veckor gammal, hade garanterat sovit riktigt gott i denna mysiga åkpåse under våra barnvagnspromenader.

    Har delat på min instagram som Miasdag

  • SandraS

    Gissar på 7 st Elodie Details grejer! Åkpåsen hade passat perfekt till lillebror som sover ute i vagnen i ur och skur på förskolan. Varmt mysigt snyggt och ombonat, alldeles perfekt med andra ord! =)

  • Susann

    Jag tror ni har 8 produkter från Elodie details.
    Jag önskar vinna åkpåsen då jsg har en ”kräkbebis” o därför inte riktigt vågar gå ut o gå med vagnen alltid av ”rädsla för att få den nerspydd” o inte ha nåt att byta med när den åkpåsen vi har behöver tvättas. ☺️

  • Helena L

    Denna vinsten skulle bli till vår dotter som just nu får åka i storebrors gamla slitna vagn. En ny åkpåse skulle göra ekipaget lite festligare!

    Gissar på 5 saker.

  • Charlotte

    Jag gissar på 11 saker 🙂

    Skulle villa vinna då Celine bara har fått ärva än så länge och den skulle vara bra att ha när vi åker upp till Norge/Åre så att hon holder sig varm både i vagn och pulka 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.