Okategoriserade

Fortfarande gravid BF-3

Igår kväll när vi gick och la oss hade jag en lite starkare känsla än vanligt att det skulle bli bebis inatt, men det blev det inte. Jag är fortfarande lika gravid som igår och känner inget särskilt. Det känns faktiskt mer och mer overkligt att förlossningen kommer dra igång denna eller nästa vecka.

Idag är det 31 grader ute – det ser underbart ut! Men tyvärr är det ju inte jätteskönt för mig. Nej, jag ligger och jäser på soffan som en annan bulle för det är ingen idé att försöka göra något annat. Det enda som kommer hända är ju att mina fötter svullnar upp och jag får svårt att gå. Victor ligger också här inne och håller mig sällskap medan barnen har åkt med mormor till stranden. Mamma skickar då och då videos och bilder på när barnen leker och jag är så avundsjuk! Jag hade så gärna velat åka till stranden denna sommarn, men det går inte… Eller jo, om bebis kommer snart och sommarvärmen stannar 4-5 veckor till, då går det! Hoppas!

Imorgon börjar vräkningen av den lilla krabaten i magen, vi får se om den är redo att komma ut då 🙂

3 Comments

 • S

  Jag badade faktiskt en hel del med barnen sista dagarna innan lillebror kom. Badade sista gången med regelbundna förvärkar och sen kom han senare samma dag(BF +10 så jag var en flodhäst). Kan ändå kanske vara skönt att svalka gravidkroppen lite ? för som du skriver bör man ju vänta i alla fall 4 veckor efter förlossningen innan bad och det är ju så surt.

  • Emma

   Det låter så underbart att få svalka gravidkroppen, men jag ser det som en omöjlighet att gå på sand just nu. Mina fötter svullnar så hemskt av den här värmen och att röra mig på en strand just nu känns stört omöjligt… Annars hade det varit skönt. Sen är ju stränderna här överbefolkade så kanske inte så bra för mig att hänga där ändå… Jaja, jag får väl leva med att det inte blir nån strand denna sommarn och ta igen det nästa sommar istället.

   • S

    Usch då förstår jag. Tänkte om det var badandet i sig i havet som kändes fel men om det är sanden är det ju svårt!
    Hoppas på en skön september ändå så du kan ta ett dopp ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.