Okategoriserade

7 saker som jag helst skulle vilja slippa

Några saker som jag absolut inte ser framemot just nu som jag helst av allt skulle vilja slippa 😛

1. Fixa så att vi kan hyra ut vårt hus när vi är utomlands i vinter.

2. Köpa Thailand-biljetterna. Just nu ORKAR jag bara inte. Jag tänker att jag ska leta biljetter varje kväll men jag orkar verkligen inte…

3. Måla trappan till övervåning. Det känns meckigt, men det måste göras ju…

4. Boka tid för Gula Febern vaccinet till Isadora.

5. Se till att Jair går och fyller på sin vaccinering mot stelkramp, difteri och vad det nu var mer…

6. Fixa med utökad reseförsäkring

7. Sälja bilen.

Det är så många saker som måste fixas innan vår resa att jag får ångest när jag skriver listan. Men, men, det är bara att ta tjuren vid hornen och göra det… Usch! Men det kommer bli sååå skönt när det är gjort, särskilt dom punkt 1, 2 och 7. Punkt 7 får gärna vänta till typ november 🙂

Tänk vad skönt det hade varit att få vara struts ibland och bara stoppa huvudet i sanden när det är lite jobbigt. Men visst är det ett konstigt fenomen? Djur är så lustiga ibland haha! Visste ni förresten att ”Ema” med ett ”m” betyder struts på portugisiska och att alla brasilianare uttalar mitt namn som denna fågeln eftersom Emma är ett okänt namn för dom haha 😀

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.