5 timmar med extrem magsmärta nu

Jag har sååå jävla ont i magen! Nu är jag inne på 6:e timmen med konstant magsmärta som inte ger sig trots alvedon och en värmepåse på magen. Smärtan är än så länge hanterlig men jag är inte långt ifrån att spy på grund av den. Frågan är hur länge jag ska härda innan jag måste uppsöka vård. Alla gånger jag har åkt in för magont så har jag hamnat på gynakuten eller efter vecka 22 så har jag fått åka till specialförlossningen. Specialförlossningen har jag inget emot men gynakuten är fruktansvärd. Jag vill verkligen inte dit! Jag vet inte vad jag ska göra..?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Linn

  ush så har jag med det, har ibs i vanliga fall och får inte ta mina mediciner nu vilket gör att jag har så himla ont. Det är som du säger svårt att urskilja om det är tarmarna eller bebisen men jag tror med på det förstnämnda här. Krya på dig

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Tack! Jag har också IBS eller jag tror det i alla fall, men nu verkar det som att det kanske är blindtarmen trots allt…

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här