Okategoriserade

5 timmar med extrem magsmärta nu

Jag har sååå jävla ont i magen! Nu är jag inne på 6:e timmen med konstant magsmärta som inte ger sig trots alvedon och en värmepåse på magen. Smärtan är än så länge hanterlig men jag är inte långt ifrån att spy på grund av den. Frågan är hur länge jag ska härda innan jag måste uppsöka vård. Alla gånger jag har åkt in för magont så har jag hamnat på gynakuten eller efter vecka 22 så har jag fått åka till specialförlossningen. Specialförlossningen har jag inget emot men gynakuten är fruktansvärd. Jag vill verkligen inte dit! Jag vet inte vad jag ska göra..?

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.