7 bästa anledningarna till att handla på Mat.se

– I samarbete med Mat.se –

Jag älskar att vara småbarnsmamma och längtar redan efter en till! Men visst är livet intensivt och det är inte rosenrosa jämt, men jag älskar livet ändå 🙂 Det gäller att hitta sätt att effektivisera livet för att få ut så mycket som möjligt av det och så att man känner att man både hinner med kvalitetstid med barnen och egentid med sig själv 🙂 En av våra lösningar på det är att handla mat på Mat.se istället för att småhandla flera gånger i veckan som vi gjorde förr. Vill ni testa så får ni 175 kr att handla för på ert allra första köp om ni använder rabattkoden ”PASMALLEN” ? Koden gäller när ni handlar för minst 700 kr.


Här kommer dom 7 bästa anledningarna till att handla på Mat.se:

1. Jag kan handla var jag än är! Oftast handlar jag lite varje dag via mobilen så fort jag upptäcker att något håller på att ta slut, lite som min “clean-as-you-go”-metod, fast “shop-as-you-go”-istället.

2. Mögelosten! Vid det här laget så vet ni alla hur mycket jag älskar mögelost, men alla vet kanske inte att min absoluta favoritost alltid har varit Cambozola – ända till den dagen som vi flyttade till Göteborg och jag upptäckte att alla affärer i närheten bara säljer “färsk” Cambozola!? Jag vill inte ha en mögelost som är som en hårdost, jag vill ha en som smälter i rumstemperatur!! Mmmmm… nu vattnas det i munnen på mig! Mat.se har bästa Cambozola – ni måste testa!

3. Jag slipper göra misstaget att köpa sånt som vi redan har hemma eftersom jag handlar från hemmet och enkelt kan se efter vad det är som fattas 🙂

4. Det är lättare att stå emot frestelserna! Hand upp alla ni som nån gång slängt med en oplanerad sötsak på bandet i sista stund innan ni ska betala. Butikerna är så lömskt uppbyggda att det nästan är omöjligt att stå emot frestelserna när man är hungrig, arg, ledsen, deppig, trött, sugen eller till och med när man är på helt vanligt humör. När man handlar på Mat.se så slipper man allt det där 🙂

5. Jag slipper bära på tunga matkassar och får leverans hela vägen fram till dörren, till och med bättre hemleverans än vad posten har 🙂 Leveranstiderna är också flexibla, man kan fritt välja tid mellan 7-22 på vardagar och 7-17 på lördagar! Ja, ni läste rätt, nu levererar dom till och med på LÖRDAGAR! Om man beställer innan kl 13 så kan man välja leverans samma dag, det är GULD!

6. När det är kalasdags eller någon annan högtid så tar det alltid extra lång tid att handla. Använd den tiden till att baka en tårta istället och låt Mat.se leverera ingredienserna 🙂 Jag har handlat mat till högtider och fest på nätet enda sedan jag hörde om den här tjänsten för första gången.

7. Det minskar vardagsstressen, hjälper livspusslet att gå ihop och ger mer kvalitetstid med familjen 🙂 Det tar inte mer än 12 min för mig att veckohandla med mat.se – jepp, jag har tagit tiden 😛


Mammas busfrö! Ser ni det busiga flinet som hon gömmer bakom kaninens öra ???

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här