5 år i radhuset idag!

Idag är det 5 år sedan som vi flyttade in i radhuset! Tänk att vi skulle bo här så länge?! Det trodde jag faktiskt inte med tanke på allt som hänt under dom här åren. För 3 år sedan höll jag ju faktiskt på att förlora huset – åtminstone kändes det som det för mig när jag inte visste om jag skulle få ta över huslånen själv vid separationen. Usch, det var hemskt! Huset var min och barnens stora trygghet och det enda vi behövde för att komma på fötter och fortsätta med vår liv, så när jag fick ta över det kände jag en enorm tacksamhet!

Jag är också oerhört stolt över huset och över mig själv för det är dyrt med hus, särskilt inne i en storstad. Jag minns att jag kände mig som en riktig powerwoman och mitt självförtroende har aldrig varit starkare än den hösten när jag separerade! Konstigt va?! Men så var det 🙂 Jag var inte en “ensamstående mamma”, jag var en ENASTÅENDE mamma (stort tack till min fina läsare som påminde mig om detta i ett svagt ögonblick). Jag minns att jag började dagdrömma om en ny relation där jag blev sedd och uppskattad för den kvinna jag är istället för att bli en extra mamma till min partner. Jag tror att det var det som var den stora skillnaden när jag träffade Victor. Jag visste precis vad jag ville ha och vad jag FÖRTJÄNADE och skulle aldrig nöjt mig med mindre!

Det var för lite mer än 2,5 år sen som träffade jag min själsfrände, Victor, som flyttade in här hos mig! Allt gick ganska snabbt och 6 månader senare friade Victor och efter ytterligare 3 månader var jag preggo. Vi bor fortfarande kvar i vårt fina radhus, men nu är det verkligen dags att hitta vår gemensamma bostad. Just nu lutar det mot att vi bygger nytt så om ni har några tips på var man kan hitta tomter så får ni gärna hojta. Vi har kommit fram till att vi inte vill bo lantligt, utan i ett samhälle med närhet till förskola och skolor. Det går bra med mindre samhällen utan för Göteborg, men istället för närhet till åkrar så behöver det vara andra hus 🙂 Haha!

Foto: Wanderings

Tänk om jag hade kunnat kika in i framtiden och se att det här skulle bli min familj 🙂 Alltså wow! Jag är så tacksam och stolt!

Foto: Wanderings

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Lisa

  Lerum, Gråbo, Floda kanske? 🙂 Tror det byggs en del i Gråbo, det är ju dock lite mer off från Göteborg eftersom det inte ligger vid tåget 😅🙈

  Svara
 2. Alexandra

  Du förtjänar verkligen detta..du och alla andra ensamstående mammor som har varit ensamma i tvåsamheten och ännu “värre” tillslut blivit dumpade med barn och allt ansvar…jag unnar verkligen alla att få känna att de blir uppskattade för det enastående arbete sol de gör. När man vet hur det känns och kan läsa mellan raderna det somminte skrivs,det räcker med något ord eller npgonngint wå vet man precis hur det känns när man själv upplevt det…finns inga ord för tomheten och känslorna…det känns då extra bra när detta tomrum fylls upp igen av ny villkorslös kärlek oavsett om det är av en ny partner eller en själv.. extra bra med ny partner när man planerar fler barn dock 😊💕😍Min lilla 3:a kom 1 oktober och jag är överlycklig ä…tur att det var nr 3 med tanke på vidöppen hjässbjudning 😂😳men klarade mig utan några bristningar beror väl på att det var nr 3 😁.
  Hoppas allt är bra med din pappa och att han kryar på sig ❤

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här