Okategoriserade

Stygnen är FORTFARANDE kvar!??!?!

Idag har det gått exakt 4 veckor sedan min skrapning och min operation. Idag ska jag alltså vara helt friskförklarad och ska kunna ha vuxenmys utan smärta eftersom förlossningsskadan ska vara fixad. Det här hade jag tänkt fira med Britney-underkläderna ikväll… men när jag kände efter i duschen imorse så upptäckte jag till min fasa att stygnen FORTFARANDE är kvar!!!!! Så ska det väl inte vara?? Skulle dom inte lösts upp nu? Vilken besvikelse, nu blir det ju inget mys ikväll… Det var ingen som sa att jag skulle tillbaka och klippa några stygn men nu verkar det väl inte bättre än att jag måste göra det. Är det någon som vet hur lång tid dom där stygnen tar på sig att lösa upp sig?

5 Comments

  • Ida

    Det är ingen fara att dom sitter kvar om det är såna stygn som ska lösa upp sig själv.. Efter förlossningen satt mina kvar i fem veckor. Eller ett stygn gjorde det, det andra ramlade bort efter typ 3 dagra..När jag tog upp det med min barnmorska sa hon att det var helt normalt, men att hon kunde titta på efterkontrollen om det fortfarande satt kvar då. Men dagen efter lossnade det. Men ring till dom och fråga om du är orolig, det är alltid bättre!

  • C

    Jag blev sydd efter ett klipp när jag födde min son och ett av de stygnen som satt högre upp föll först ut efter 3 mån… Men jag hade inte känt av det och var så sjukt trött de första månaderna att jag inte hade ork att mysa med mannen. Men dom kan ta bort stygnen efter 2 veckor redan om dom skaver (åtminstone säger man det här, bor inte i Sverige). Hoppas det löser sig!

  • Linda

    något säger mig att de försvinner efter 2-4 veckor. Så det är nog ingen fara, kommer nog ut när som. Blev sydd med endast några stygn efter förlossningen, men jag gick mer på magkänsla när det hällde sex. Känns det ok så kör på. Annars vänta. I vilket fall som helst är deg ju svårt att veta när exakt alla stygn kommit ut

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.