2,5 cm smalare på 45 min!

Yes, It really works! Jag provade ju den där wrap-grejen igår och idag kunde jag verkligen se resultat på riktigt! Jag ska strax visa er resultatet, men först vill jag berätta om hur den funkar 🙂

Hur fungerar det?

Det är en kroppswrap med en kräm på som tränger in i hudlagren och luckrar upp slaggprodukter som har satt sig på fettcellerna. Du använder den i 45 min åtgången och då verkar den i 72 timmar. Wrappen hjälper minskar midjemått, minskar fettcellerna, minskar celluliter och strama upp lös hud. Under behandlingen är det viktigt att man dricker mycket vatten eftersom slagpprodukterna som löses upp försvinner ut med urinet. En behandling är 4 wraps och då håller effekten 4 – 6 månader. 3 saker som kan minska varaktigheten av resultatet är kaffe, alkohol och rökning.

När kan man se resultat?

Resultatet kan man se efter redan 45 min på många, men på vissa kan det ta upp till 72 timmar innan man ser det slutgitliga resultatet.

Mitt resultat

Jag har inte så mycket att ta av längre och på mig kunde man inte se resultatet direkt, men nu imorse var jag där hos tjejerna som gjorde wrappen och mätte mig igen och jajamensan, nu kunde man verkligen se resultatet!!!

IMG_3395-0.JPGOch här har vi bildbeviset också… 🙂

 

IMG_3400.JPG

IMG_3399.JPG

 

Så kort sagt kan jag säga, japp it works!

High five!!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Hemmaspa med It Works ansiktsmask - På Smällen!

    […] Idag följde jag inte med på Minisimmet med Lucas. Jag kände att jag behövde lite egentid, koppla av, blogga lite och annat som jag inte kan/vill göra när Lucas är med. När jag kom hem efter gymmet passade jag därför på att unna min hud lite gott och prova på It Works! face wrap. Det är en ansiktswrap som återfuktar på djupet och som slätar ut huden, mjukar upp de fina linjerna och rynkorna i ansiktet. Det här är första gången jag provar ansiktswrappen, men jag har provat kroppswrappen förut och då tappade jag nästan hakan när jag fick se min nya mage!! Kolla in före- och efterbilderna på min mage HÄR! […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här