Okategoriserade

2,5 cm smalare på 45 min!

Yes, It really works! Jag provade ju den där wrap-grejen igår och idag kunde jag verkligen se resultat på riktigt! Jag ska strax visa er resultatet, men först vill jag berätta om hur den funkar 🙂

Hur fungerar det?

Det är en kroppswrap med en kräm på som tränger in i hudlagren och luckrar upp slaggprodukter som har satt sig på fettcellerna. Du använder den i 45 min åtgången och då verkar den i 72 timmar. Wrappen hjälper minskar midjemått, minskar fettcellerna, minskar celluliter och strama upp lös hud. Under behandlingen är det viktigt att man dricker mycket vatten eftersom slagpprodukterna som löses upp försvinner ut med urinet. En behandling är 4 wraps och då håller effekten 4 – 6 månader. 3 saker som kan minska varaktigheten av resultatet är kaffe, alkohol och rökning.

När kan man se resultat?

Resultatet kan man se efter redan 45 min på många, men på vissa kan det ta upp till 72 timmar innan man ser det slutgitliga resultatet.

Mitt resultat

Jag har inte så mycket att ta av längre och på mig kunde man inte se resultatet direkt, men nu imorse var jag där hos tjejerna som gjorde wrappen och mätte mig igen och jajamensan, nu kunde man verkligen se resultatet!!!

IMG_3395-0.JPGOch här har vi bildbeviset också… 🙂

 

IMG_3400.JPG

IMG_3399.JPG

 

Så kort sagt kan jag säga, japp it works!

High five!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.