10% rabatt på sovorm, babynest, spjälskydd, napphållare m.m.

Hej på er!

Då och då är det någon som undrar om min mamma som driver Bebbelulu har någon rabattkod eller kampanj på sina produkter. Hon brukar inte ha det längre, men vet ni vad, just idag har hon det! Så därför tänkte jag tipsa er om det 🙂 Just nu får ni 10% rabatt på alla beställningar som sker just idag, på alla hjärtans dag! ❤ Så passa på att köpa sovorm, babynest, napphållare eller varför inte utrusta spjälsängen med spjälskydd, sängkjol, sänghimmel och ett nytt bäddset?!

Om ni köper babynest så kan jag starkt rekommendera att lägga till för en eller två bäddmadrasser för då slipper man tvätta hela nestet varje gång det sker en liten olycka 🙂

Ni hittar min mamma här:

Facebook: Bebbelulu – Babynest & Sovormar
Instagram: @bebbelulu
Mail: bebbelulu@gmail.com

sovorm

napphållare

spjälskydd

Som avslutning på det här inlägget så vill jag bara förtydliga att detta inlägg inte är ett reklaminlägg eftersom jag inte tjänar något på det. Det är så rörigt med det här med reklammärkningar i bloggvärlden just nu så om man inte är tydlig med när det inte är reklam så riskerar man att åka på en anmälan. Men om man reklammarkerar för säkerhets skull så kan man få en skattesmäll istället. Jag har själv markerat inlägg för säkerhets skull och inser nu att det kan bli dåligt pga det. Jobbigt läge, men jag gör mitt bästa för att göra rätt för mig, hoppas ni ser det och litar på det 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Lin

  Ja, hur är det egentligen? Om man gör reklam för eget företag så måste man ju reklammärka vad jag förstått. Men hur fungerar det när man marknadsför anhöriga/vänner etc? För det är ju ändå skillnad mellan det och att rekommendera en produkt man köpt själv, utan relation till tillverkaren. Syftet med reklammärkning måste väl också vara att påvisa hur individen som visar upp produkten är partisk. Eller?

  Oavsett har du ett väldigt ärligt och ansvarstagande förhållningssätt till hela grejen! Även om det kan tyckas överdrivet att du ska behöva skriva så som du gjorde, känner jag en större trygghet som läsare: är det minsta frågetecken kring reklam/ej reklam så skriver du ut det!

  Till skillnad från alla dessa halvkändisar som gör smygreklam för creative heads. Så osnyggt att inte göra rätt för sig. ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack Lin! Det känns bra att höra att ni verkligen ser att jag är ärlig 🙂 Det har känts lite löjligt att ibland skriva “ej sponsrat inlägg” m.m. och ibland när jag inte har skrivit något alls så är jag rädd för att någon ska tro att det är smygreklam. Jag har inte alltid varit bra på detta. När jag började blogga så visste jag inte ens att det fanns ett fenomen som hette smygreklam, men då brukade jag ändå skriva att jag skulle “testa en produkt i samarbete med X” fast jag märkte inte mina inlägg längst upp som jag gör nu. Förra året så kom det ut glasklara regler för hur ett blogginlägg skulle annonsmärkas och ända sedan dess så har jag varit supernoga med att det ska bli rätt och det känns superbra att ni ser det 🙂

   Enligt lagen så ska allt som jag personligen tjänar något på reklammärkas och därför måste man reklammärka sitt eget företag. Man behöver alltså inte reklammärka när man marknadsförs anhöriga/vänner, men det är ju schysst mot sina läsare om man skriver att man har en relation till den man tipsar om för annars kan läsarna känna sig lurade och undra om bloggaren hade rekommenderat den där produkten om inte vännen hade sålt den.

   Jag försöker alltid vara så opartisk jag kan, även i sponsrade inlägg. Om jag inte har någon uppfattning om produkten som jag skriver om så brukar jag inte skriva något alls om vad jag tycker om den. I så fall tar jag reda på fakta om den och skriver om faktan istället. Jag tar aldrig uppdrag där det är en produkt jag inte tycker om och om jag upptäcker att jag inte gillar produkten så avbryter jag hellre uppdraget, jag skulle aldrig ljuga för mina läsare. Jag håller med dig om att det är svårt att vara helt opartisk om man har en relation till tillverkaren av en produkt och därför bör man helt klart nämna att man känner tillverkaren när man skriver om produkten. Jag är helt med dig 🙂

   Och jag håller med om det är väldigt osnyggt vad halvkändisarna gör. Jag har sett flera såna exempel det sista och värst är väl nästan det bältet som nån idolkändis tipsade om till alla unga tjejer som vill ha barbie-midja! Sån reklam borde vara högre straff på om man inte reklammärker tycker jag…

   Svara
 2. Kajsa

  Hej! Ska ha mitt andra barn i maj. Hade aldrig babynest till mitt första..tyckte din rekommendation lät smart ? Men min undran är; kan man köpa speciell bäddmadrass till nest eller hur gör man då? ?☺️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här