1 timme på akuten

På akuten var det massvis med skrikande barn och hostande föräldrar. Ljudvolymen var ganska hög för dom barn som inte skrek lekte ljudligt med klossar. Och hela tiden sparkade min busunge i magen på min blåsa! Jag kunde verkligen känna sparkarna! Efter 1 timme var dt bara 10 min kvar på min parkering o då ropade en läkare äntligen upp mitt namn! Dom hade inte kunnat se något på mitt prov så de skickade mitt prov på odling, under tiden så kan jag välja att äta penicillin om jag vill eller avvakta. Läkaren skrev ett recept så att jag kan välja när jag vill börja eller inte. Så jag bestämde mig för att gå hem o dricka vatten och om jag inte mår bättre imon så börjar jag med penicillinet. Annars ringer dom på måndag om odlingen visar något.

Skönt att slippa sitta mer än 1 timma tycker jag. På sjukhus-akuten i Borås får man räkna med att sitta minst 3 timmar för urinvägsinfektion!! Det här var på vårdcentralsakuten Brämaregården, jätteskönt att redan vara hemma igen 🙂

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Linda

  När jag hade urinvägsinfektion drack jag tranbärsdryck. Det hjälpte och gick över av sig självt efter någon dag bara. Drack massor med vatten också

  Svara
 2. VackraVi - 20 år och mamma till Thea

  Tack för tipset! Får ta o testa det. Man ser ju ut som jag vet inte vad med stora blaffor i ansiktet haha!

  Svara
 3. Emma

  Linda: Jag brukar också göra så och dt brukar alltid gå över, men eftersom jag var gravid ville sjukvårsupplysningen absolut inte med att jag skulle vänta med att testa mig. Men i fredags drack jag massa o nu känns det faktiskt bättre 🙂

  Tack allihopa! Jag känner mig faktiskt bättre redan 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här