Okategoriserade

1 timme på akuten

På akuten var det massvis med skrikande barn och hostande föräldrar. Ljudvolymen var ganska hög för dom barn som inte skrek lekte ljudligt med klossar. Och hela tiden sparkade min busunge i magen på min blåsa! Jag kunde verkligen känna sparkarna! Efter 1 timme var dt bara 10 min kvar på min parkering o då ropade en läkare äntligen upp mitt namn! Dom hade inte kunnat se något på mitt prov så de skickade mitt prov på odling, under tiden så kan jag välja att äta penicillin om jag vill eller avvakta. Läkaren skrev ett recept så att jag kan välja när jag vill börja eller inte. Så jag bestämde mig för att gå hem o dricka vatten och om jag inte mår bättre imon så börjar jag med penicillinet. Annars ringer dom på måndag om odlingen visar något.

Skönt att slippa sitta mer än 1 timma tycker jag. På sjukhus-akuten i Borås får man räkna med att sitta minst 3 timmar för urinvägsinfektion!! Det här var på vårdcentralsakuten Brämaregården, jätteskönt att redan vara hemma igen 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.