Social Media Lift Event

Förra lördagen var jag iväg på ett bloggevent som hade ett otroligt givande tema. Det var Liselotte och Susana som hade ordnat ett event som dom kallade Social Media Lift Event som i princip handlade om hur vi kunde lyfta och förbättra våra bloggar.

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj04 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj05 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj09

Vi välkomnades med ett fantastiskt gott alkoholfritt mousserande från Mrg Wines.

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj19

Det var många kända ansikten, men även några nya på eventet 🙂

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj21 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj24 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj30

Liselotte och Susana hade bjudit in två föreläsare, den ena var Johanna som driver hemsidan Enklaknep.se och den andra var Evelina som jobbar som fotograf.

Johanna (Enklaknep.se) jobbar både med webbutveckling och håller i utbildningar för dom som vill synas på nätet. På sin hemsida har hon även en blogg som alla bloggare borde läsa. Jag har läst ett tag redan och jag har fått så mycket tips som hjälper mig som bloggare att båda skapa intressanta inlägg och hur jag ska synas med min blogg på internet. På eventet pratade Johanna om hur man ska marknadsföra sig, hur man skapar en marknadsföringsplan och hur man effektiverar sin tid när man bloggar. Jag sög åt mig av allt hon sa och hade gärna lyssnat på henne ännu längre 🙂

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj31

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj39

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj37

Mitt under Johannas föreläsning hände något urkul som fick oss alla att skratta så här mycket 🙂 Gissa vem som fick oss att skratta så här!! Jo, det var faktiskt eventets minsta gäst – Isadora – hon la nämligen en riktig brakare! Haha! Alla ni som har/haft en bebis vet hur mycket det låter när dom bajsar, bebisar är verkligen inte diskreta! 🙂

Fotografen Evelina berättade lite om sig och om vad man ska tänka på när man fotograferar och hur man använder ljuset. Hon hade även lite tips på hur man fotar och redigerar bilder med mobilen. Det var kanon för det blev lite som en workshop där alla bloggare delade med sig av olika tips. Vi är många bloggare som använder oss av samma kamera så jag kunde också ge lite enkla tips på auto-inställningar i kameran som hjälpte några av mina kollegor 🙂 Det hade varit kul att fördjupa sig ännu mera för nu kan jag inte fota på manuellt, jag är inte tillräckligt fotokunnig helt enkelt. Alla foton i det här inlägget är tagna av Evelina.

Efter föreläsningarna så åt vi trerätters i Scandic Rubinens restaurang. Vi hade en väldigt trevlig och mysig middag med mycket bloggsnack såklart 🙂 Jag älskar att snacka blogg med andra bloggare, det finns så mycket som vi kan lära varandra och jag är helt säker på att det här uttrycket ”I scratch your back and you scratch mine” kommer gynna oss själva i längden. Jag tror inte på att vassa armbågar är rätt sätt att nå toppen och om det är det enda sättet så stannar jag hellre kvar i botten för en sån människa vill inte jag vara.

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj59

Middagen på Scandic Rubinen var mycket bättre än sista gången jag var där. Den här gången var köttet gjort med kärlek och jag tror inte att jag var ensam om att skrapa rent tallriken 🙂

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj55 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj57 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj62 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj64 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj66 EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj67

Efter middagen tävlade tjejerna ut lite vinster. Jag vann tyvärr inte denna gången, men Isadora fick världens sötaste body i present av Liselotte 🙂 Den är lite stor fortfarande, men ni ska få se så snart som hon har växt i den 🙂

Innan vi gick hem från eventet så fick vi med oss ett gäng goodiebags som jag tänkte visa snart 🙂

Stort tack till Liselotte och Susana för deras engagemang och för ett roligt event 🙂 Det här gjorde ni bra 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här