Nya bebismage-oljan

Jag var på iCA maxi när jag kom på att min babyolja som jag använder till magen var slut och där hade dom inte ACOs babyolja som jag brukar använda så jag köpte Natusan intensive café babyolja med aloe Vera i istället. Ingen vet ju vad det är för nån olja som verkligen funkar och då känns ju det som märket spelar mindre roll… Men det som var bra med den här var iaf att den luktade otroligt gott! Den andra oljan som jag hade från ACO luktade varken gott eller äckligt!! Haha!!

20121223-004038.jpg

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Maria

  Jag använder Cocoa Body Butter från Bodyshop! Har hört att den ska funka mot bristningar, men den är iaf sjukt fet o mjukgörande mot min torra mage o torra bröst som kliar 🙂 Mysigast är väl ändå att få sparkar som svar efter insmorning <3

  Svara
 2. pilla

  Jag hade havandeskapsolja första grav. Sjukt kladdigt och hjälpte inte ett dugg. Denna gången lade jag inte ner några pengar alls på krämer mm. Nu fick jag ärva en Bio Oil. Använder den då den är skönt mot kliet. inte så kladdig heller. Tror inte så mkt på smörj mm. Bristningar beror nog mest på hormoner och gener.

  Svara
  • Emma

   Jag håller med dig Maria! Det mysigaste med smörjet är att få sparkar som gensvar! Underbart!

   skönt att du slapp bristningar Alexandra, jag hoppas på att få slippa också.
   Jag tror att det är bra för huden att få lite smörj, man kanske hjälper den lite för att kunna töja sig, men precis som du pilla så tror jag att det är mest hormoner och gener som påverkar.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här