Jag är så glad!

Jag blev preciiiis nu färdig med dagens jobb 🙂 Det har inte varit så jättemycket att göra i juli och augusti, men det har varit skönt för det har gjort att jag hunnit med massor av annat som att till exempel vlogga och titta på TV-serier med Jair 🙂 Det är skönt att känna att man är ikapp och inte ligger efter, men jag är expert på att hitta på saker som jag ”måste” göra även när jag är klar med allt som jag på riktigt måste göra. Det är en superdum egenskap, men det är ju också den egenskapen som gör att jag är en så driftig person som jag faktiskt är.

Och ni vet det där jobbsamtalet jag hade innan idag, det gick så jäkla bra 🙂 Det pirrar i hela magen när jag tänker på vad jag ska få göra! Ni kommer få veta så snart som första grejen är inbokad. Det verkar som det kommer hända redan nu i augusti och det kommer inte bli i Sverige!

Just nu sitter jag faktiskt och firar att jag är så grym haha! Nej, men skämt åsido, ibland måste man klappa sig själv på axeln. Jag firar lite ikväll med ett glas rosé och vloggredigering från semestern. Det är verkligen njutning på hög nivå att få återuppleva semestern genom att kolla på det vi spelade in och att få redigera detta på en dator som orkar och inte hänger sig 🙂 Jag är så glad just nu 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Precis!! Jag tycker också det 🙂 Det är bra att kunna berömma sig själv och vara nöjd med saker man gör – det är nyttigt tror jag 🙂 Jag följer din resa på din blogg och tycker du är fruktansvärt modig som skriver om allt. Heja dig!! ❤️

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här