Jag är glad som fan!

Herregud vad det ska vara svårt att skriva något vettigt då… Egentligen vill jag bara bubbla ur mig allt möjligt, men för första gången under mina bloggår så vet jag inte vad jag ska skriva pga en positiv anledning! Det är som att jag inte kan skriva något alls förrän jag har bubblat ur mig allt jag känner just nu, alltså precis så som det är när jag är ledsen. Då kan jag inte heller skriva om något alls förrän jag har fått ur mig att jag är ledsen, även om jag inte kan berätta varför jag är ledsen. Därför tänkte jag prova samma sak nu. 

”Hej, jag heter Emma och jag är glad som fan!” 

Sådär, nu kan hjärnan koppla om och bli lite mer produktiv igen tycker jag. Och den får gärna stänga av när jag blundar för då är det dags att sova, inte drömma en massa vilda drömmar så att det känns som jag varit vaken hela natten när alarmet ringer.

Nu ska jag packa min resväska för denna helgen kommer inte tillbringas hemma…! Om ni inte hör något från mig under helgen så vet ni varför!

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Fia

  Hej Emma!
  Kul att du börjat dejta… så pirrigt och spännande!

  Jag tänkte fråga dig om bra restauranger i Göteborg ska dit en helg med min man men vi har alltid så svårt att hitta en bra resturang, får gärna kosta lite men inte ruinera oss… slutar alltid med att vi går och går och så slutat det mc donken… kan du inte lista några i din blogg?

  Tack på förhand!

  Svara
  • Elin

   Toso(om man älskar asiatiskt med en twist och otroligt gott)
   SK mat och människor(god mat)
   Grano(gourmetpizza från vinnaren av kockarnas kamp 2018 Thomas Sjögren och hans bror nyss öppnat)
   The Barn(hamburgarnas konung)
   Manana(om man älskar äkta tapas och goda drinkar)

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här